lørdag den 27. juni 2009

Scrap-udsalg

I dag var der -40 % hos Multiscrap, så vi var lige et par stykker, der stod tidligt op og begav os på et skønt udsalg, for at supplere de i forevejen tætpakkede hylder med scrapsager, som vi ikke vidste, vi manglede !


Her passer Marianne lige på vores poser, mens vi andre fik øje på lidt mere, der skulle med hjem (ha-ha, hun klør sig nervøst i håret, mens hun prøver at overbevise manden derhjemme om, at visa-kortet ikke blev spor rødglødende):Fik købt noget lækkert papir, og ja, jeg må jo sige, at jeg ikke er helt tro mod mig selv, for jeg opdager pludselig, at jeg er begyndt at købe rød-brunt papir/karton. Ellers også er jeg bare begyndt at tænke på, hvilke fotos, papiret skal passe til, og det er jo ret praktisk.

Købt hos Iben:
For nogen dage siden købte jeg også lidt hos Anne Thormose, der jo desværre har holdt ophørsudsalg. Fik mig bl.a. en dejlig 3½" scallop-puncher,som jeg skal bruge i forbindelse med mit just rite-system:Efter besøget hos Iben (og der var stadig masser af scrapsager tilbage), kom vi lige til at køre ind omkring Panduro, der sørne havde -50 % på udvalgte varer, men også der, var der noget, vi manglede:Der sneg sig da godt nok lidt turkis og blåt imellem varerne...

På vej hjem over de sydfynske stepper stoppede jeg ved en mark, hvor der blomstrede en mængde kornblomster. Har ellers lagt mærke til, at der er vildt mange røde valmuer i år, mens de skønne (blå !) kornblomster er mere sjældne:Og lige nu er jeg ved at bage brownies a la Margit, kan dufte chokoladen, uhm, de skal nok blivle gode. Skal have kaffegæster i morgen, så der skal lige kræses lidt.
.
God dag til dem, der kom her forbi.

5 kommentarer:

Charlotte Ravn sagde ...

Haha sikke et skønt billede af Marianne :) og hold da op hvor har du power shoppet! Lækre ting du har købt! Det lyder som en skøn dag!
Hvor ser det bare godt ud det billede med blå kornblomster og røde valmuer!

Pia sagde ...

Wow lækre ting og sager som gik min næse forbi, skulle have gæster og overså gode tilbud, ikke godt.
Du må have en dejlig varm søndag, her sveder vi, sydlandske temperaturer i vores have.
Knus Pia

Kirsten sagde ...

Jeg synes nu Marianne ser lidt fladmast ud HE-HE.
Du har da fået købt nogen lækre legesager, men -40 % må da også helt klart udnyttes.

Vi er lige kommet hjem fra sommerhuset, øjh... hvor har det været varmt, vi havde ellers planer om at lave lidt, men orkede det ganske enkelt ikke i varmen.

Margit sagde ...

Nå-da-da hvor der er blevet snoldet ;o)... er da slet ikk' misundelig :))
Det ser lækkert og spændende ud. Og sikke en flot mark med kornblomster... dem er jeg ret vild med. Men som du skriver, synes jeg også de er ret sjældne (desværre).
Nå... brownies... HE-HE... Håber de blev go'e...
God (hot-hot) dag...

Kirsten Gro sagde ...

Så har du da fået lageret fyldt lidt op :-)
Du er altså rigtig god til at tage billeder, det er ren fornøjelse at se dem!