torsdag den 18. juni 2009

Venedig1

Mens vi besøgte Venedig skulle vi jo også lige prøve på grøntsags- og fiskemarkedet, sidstnævnte var desværre ved at lukke, så der var nærmest kun måger og fiskeaffald tilbage (ja, ja det har jeg også taget billede af, kommer senere). Men grøntsagsmarkedet var også flot med alle farver og faconer på de eksotiske frugter og grøntsager. Kunne ikke dy mig for at få de flotte farver på artiskokkerne med hjem plus et nærbillede af, hvordan bunden på sådan en ser ud, når den er "pelset", superflot mønster, som naturen har skabt.
Jeg har ikke sat så meget pynt på, da jeg synes baggrundspapirer er så flot i sit mønster, at det ikke fortjener for meget "lir".
Papiret er forøvrigt noget jeg har fået af Marianne. Jeg udstyrede hende med et par hundrede kroner en dag, hvor hun skulle til tirsdagsscrap hos Iben, og så måtte hun købe til mig, hvad hun troede jeg kunne bruge. Og det er rigtig sjovt, man får nemlig noget andet end man nok selv ville have købt, og så er det jo bare med at bruge fantasien og lade sig udfordre.Som det ses er jeg ikke rigtig kommet ud af min prik-mani, bruger gerne prikker på bogstaver og som ramme for billederne, da jeg synes det giver liv til et ellers fladt bogstav og lidt spil omkring et foto. Men måske skulle jeg snart forny mig på det punkt...

5 kommentarer:

Pia sagde ...

super flot layout Doris, så flotte billeder du har taget - Det ser kanon ud med alle dine prikker på bogstaverne. Du må have en god aften.
knus Pia

Sarah sagde ...

Rigtig flot LO. Papiret passer jo perfekt!

Kirsten sagde ...

Ja, de flotte artiskokker fortjener nu også at blive scrappet, og det har du fået et flot og enkelt LO ud af. Det med prikkerne kender jeg kun alt for godt selv ;-D
Vi nåede ikke på marked da vi var i Venedig, men jeg kan da godt se at vi gik glip af noget.
Hmm.... fiskeaffald.... hvorfor mon jeg kommer til at tænke på nogen af Kirsten Gro's billeder ??HE-HE

Margit sagde ...

Wauww.. det ser s.. da helt godt ud... Både med prikker hist og pist og uden for meget lir ;-)
Kan godt lide at du har ladet overskriften gå igen flere steder. Og sikke nogle FOTOS!!!!
God week-end

Cecilie sagde ...

Super duper flot layout! Og sikke nogle artiskokker. Alt ser godt ud ;)