søndag den 6. september 2009

Sensommercrop i går

Vi var til crop i går i Bording, og sikke et !! Rigtig godt arrangement med vist omkring 40-45 deltagere og 3 shops, Charlotte Scrapbookfun, Unikhobby og en stempelshop. Unikhobby havde DET HELE med, så der var god mulighed for at få luftet kortet. Charlotte havde desværre været nødt til at dele varerne mellem croppet og Viborgmessen.
Så var der kurser, og jeg og 13 andre var på Marie og Monas kursus i Freestyle-album, et supergodt kursus, der har givet inspiration til mere freestyle, ihvertfald for mit vedkommende. Desværre var de 2 afsatte timer langt fra nok, mindst 3 timer kunne det godt vare. De fleste af os nåede at forberede albummet til billeder, men der er nok at gøre færdig på det herhjemme. Billeder af mit vil komme senere, når jeg mener mig færdig.
Lige lidt billeder fra dagen:

Fra kurset i freestyle:
Her lærte vi, at næsten alt kan bruges, så vi sidder og syr 2 stk. filt sammen til en side.


Karina træder nålen:


Resultatet af min filtside:


Unikhobbys endeløse papirrækker:...og her er da virkelig guf for en scrapper:


Jeg fik ikke købt så meget denne gang, mangler ikke rigtig noget, meeen der kommer jo lidt nyt hele tiden, så lidt blev det da til. Vandt 3 stk. nye kartoner på indgangsbilletten fra Love2scrap.
Mine tasker har jeg ikke fået tømt endnu, så det må jeg hellere se at få gjort.
God søndag aften.

6 kommentarer:

Pia sagde ...

Hvor er det dejligt at se billeder fra hyggelig scrapkomsammen, savner snart at komme til crop, glæder mig til SAM og convention.Du må have en god søndag

LaChris sagde ...

Hvor ser det bare hyggeligt ud! Jeg er spændt på at se dit album :O)

Karina sagde ...

Ja, det var en god scrappedag. Jeg kunne sagtens have brugt en mere.
Det var hyggeligt at hilse på dig igen.

Anne Bente sagde ...

åh.... hvor ser det dog bare hyggeligt ud, er også godt træt af at jeg måtte melde afbud :(

Charlotte sagde ...

Skønt at få lov til at se billeder fra croppet. Godt i hyggede jer - og så er jeg super spændt på at se freestyle albummet! :-)
Rigtig god mandag til dig.

Charlie sagde ...

TAK fordi du viser billeder - vi kan jo ikke altid være med til alle ting - så er det rart at se hvad man gik glip af (HULK).