lørdag den 17. oktober 2009

Total afslapning

I går tog vi i sommerhuset, fordi jeg bare trængte til at komme væk og slappe af, og vi har virkelig ikke lavet en døjt, bortset fra lige at plante 8 lyng og putte 12 tulipanløg i jorden. Det har blæst og regnet, det klarede dog op her til formiddag, så vi gik en tur til stranden, hvor det var højvande, så stranden var helt væk og der var store bølger næææsten som ved Vesterhavet i stille vejr...
Når man ikke laver en døjt, laver man jo alligevel noget, så jeg har hygget mig med at strikke og sy en masse knapper på et LO, som jeg begyndte på til Convention, men det har udviklet sig til at blive et dobbelt-LO, så derfor var der også dobbelt så mange knapper at sy på, det tog over en time. Og så har vi selvfølgelig også hygget os med en masse lækkert mad, tændte lys, varme på radiatorerne, suset af blæsten udenfor og ikke mindst et slukket TV, herligt. Gemalen har læst og blundet lidt indimellem på fifaen. Og i morgen er der atter en dejlig fridag, super.


By og bølger, byen i baggrunden er Lohals. Hvis man klikker billedet stort kan man lige ane den ene pylon på Storebæltsbroen i kanten, hvor skoven begynder.


Den gamle mand og havet (+Sille)

----++++++-----

På vejen hjem i aften kørte vi forbi ved en strand her på Sydfyn med blik til Tåsinge og en smuk solnedgang. Solnedgange er smukke og endnu smukkere IRL. Blæsten havde lagt sig, så her var der nærmest havblik.Det tog kun et par minutter, så var solen helt væk, dog ikke i en sæk, så i morgen blir det fint vejr igen.


I dag kom der en dejlig lille gave med posten, viser den i morgen, da nogen ting tager sig bedst ud i dagslys.

Ha' en dejlig lørdag aften !

6 kommentarer:

Pia sagde ...

wow sååå lækre billeder.Du må have en god weekend.
knus Pia

Karina sagde ...

Lyder som en dejlig fridag. Og wauw nogle flotte proffe billeder du har taget.
God søndag også ; )

Margit sagde ...

Hvor ser det ud til at I har haft en hyggeweekend... det er altså fedt. Jeg er vild med strand/hav, når jeg skal sende tanker på flugt.
Super lækre billeder.
Og så er jeg vild med det område af Danmark... Sydfyn m. øer er bare SKØN!!
Ha' en dejlig søndag (her skinner solen... håber du får lidt af det også)

Kirsten sagde ...

Åhh.. hvor lyder det dejligt med sådan en week-end. Bare ro og fred. Faktisk lyder det næsten som vores tur op i sommerhuset i denne week-end, lige bortset fra at vi har haft det herligste efterårsvejr. Vi har heller ikke lavet en pind - bare slappet af, jeg har ikke en gang haft scraptasken med, og jeg har faktisk ikke savnet den.

HI-HI, hvad mon H. siger til at blive kaldt "Den gamle mand"...;-D

Charlotte Ravn sagde ...

Sikke nogle smukke billeder du har taget!

Anonym sagde ...

Das glaubst du ja selbst nicht