lørdag den 31. oktober 2009

Tufo og Peluda


Mens andre er så heldige at muntre sig til SAM i Ringsted har jeg lavet dette LO færdig. Billedet er fra Majkens ophold på en gård i Catalonien i oktober 2008. En dag havde Majken fri og besluttede at gå en tur op på toppen af bjerget. Gårdens hunde kender vejen og løb i forvejen. Her står de jo lissom og siger, Kom nu, det er denne vej !
Det er mor og søn; Tufo betyder "stank" og Peluda "pelset" på catalonsk.
God weekend !

9 kommentarer:

Karina sagde ...

Flot LO i opsætning og farve.
Ja det har været en hyggelig dag på SAM. Mere om det senere... ; )
God søndag til dig ; )

Kirsten sagde ...

WAUW for et fedt LO :-)
Bølgepappet, hessianen og det lidt grove journaling"spot" giver en rigtig god virkning. Helt igennem super materialevalg, og så er det jo et herligt billede af vovserne ;-D

Anne Bente sagde ...

totsl flot lo du der har lavet, alt passer så flot sammen.

Margit sagde ...

Vildt fedt LO. Det giver en god stemning til LO'et med de "rå" materialer. Og billedet af vufferne er da bare for herligt!
Vi havde en rigtig hyggelig dag på SAM, som denne gang var flyttet Roskilde (heldigvis) tættere på - bedre luft - bedre cafeteria... og RIGTIG fed stemning...
;o)

Charlotte sagde ...

Nøøj hvor blev den flot! De farver passer så perfekt til et natur-LO med de skønne hunde.
Det ser godt ud med bølgepap og hessian - flot effekt det giver. Og ugler og pindsvin, lækkert baggrundsark og en virkelig flot opsætning. SKØNT LO! :0)

Karin sagde ...

Flot flot LO, Dorit :-) og så i grønne farver... det mestrer du jo også!

Pia sagde ...

wow så rålækkert layout i dejlige vintage farver. Ja jeg hyggede mig dejligt i Roskilde til SAM med søde piger, shopping i skønne butikker og lidt kort fik jeg også lavet.

Charlotte Ravn sagde ...

Totalt lækkert LO! Skønne farver, fede detaljer og det hele passer bare så godt sammen!

Margit sagde ...

Bare lige et lille indspark med tak for din søde kommentar på min blog bl.a. om gule billeder. Det vil jeg prøve over de næste dage så jeg er klar til go'e billeder juleaften c",)

1000 tak ;o) ;o) ;o)