søndag den 9. maj 2010

Tørke2


Har haft splittet mit tørke-LO ad, da jeg ikke var tilfreds med det. Nu er det bedre, synes jeg. Jeg har fået et blad fra det Egyptiske luftfartsselskab, hvor halvdelen var med arabisk skrift, det har jeg kopieret noget af og brugt til bl.a. blomsten og de indsatte tekster. Føler mig helt tryg ved de grønne farver, hi-hi !
"Tørke" er skrevet med de nye prikthickers, som jeg købte til NSD forleden.
Tror jeg nu skal i gang med min scor-pal og lave et minialbum...

5 kommentarer:

Margit sagde ...

Øj-øj... Det blev godt nok flot!!!
Nu kan jeg jo godt se, at det her er meget flottere. Mere fokus på billederne... og super god idé med de kopierede sider med arabiske tegn...Smart anvendelse (når man ikke helt ved hvad der egentlig står... ;o)..)
Det ser også godt ud med dewdrops'ne...det er i det hele taget blevet lettere...
God søndag...

Karin sagde ...

Wauw, ja jeg må jo medgi at det er bedre... ja helt kanon flot. Passer meget bedre til tema og billeder ;-)

Karin sagde ...

For øvrigt Dorit, så har jeg lavet en beskrivelse på hvordan jeg overfører fonte. Det afhænger lidt af hvilken windows version du har, men hvis jeg får en mailadresse vil jeg da sende den til dig :-)

Charlotte sagde ...

Når nu jeg kan sammenligne med det første LO du lavede, så synes jeg at det nyeste er blevet bedst. Men inden du lavede det om, synes jeg altså også godt om det første.
Kan godt se, at den grønne baggrund er mere "rolig" og fanger billederne bedre. Og en god ide, at du har brugt de arabiske tegn i blomsten.
Rigtig lækkert LO med super flot fokus på billederne.

Charlotte Ravn sagde ...

Det blev så meget bedre Dorit! Harmonisk og smukt!
Glæder mig til at se dit minialbum.