søndag den 23. maj 2010

Pinsescrap og hostaer

Jeg var til fødselsdagsscrap/pinsescrap i går, og havde igen-igen glemt det meste af mit papir, så jeg fik kun lavet noget af et LO. Så måtte jeg jo i gang med at hjælpe Marianne, som er ved at scrappe genboens lille søn Jesper. Jeg fik 2 billeder og kunne scrappe dem som jeg ville, og det kom der dette LO ud af. Jeg er jo bedst til grønt og blåt, og heldigvis matchede farverne i billedet !
Billederne er taget dagen før Jespers 1 års fødseldag, der har jo nok været mange gøremål i den anledning for forældrene, og så må man jo beskæftige sig selv. Og godt man kan finde en pose med læsestof:I dag har vi været ved sommerhuset for at slå græs og pille lidt ukrudt væk. Jeg har egenhændigt gravet et stykke af græsplænen væk og plantet hostaer, pyh det var hårdt, for det har faktisk været super solskinsvejr i dag.Men nu har min søde mand inviteret mig ud at spise i aften, og det er jo ikke så tosset, så nu vil jeg krybe under bruseren og senere lade mig opvarte, herligt !

6 kommentarer:

Susanne sagde ...

Super flot LO og god fornøjelse med middagen :)

Charlie sagde ...

Sikke et sødt LO - dejligt at vi sådan kan hjælpe hinanden ikke? Hostaer er så smukke - godt gået og dejligt at manden bød på middag. God Pinse og kh herfra.

Karin sagde ...

Ja, det er godt når man lige kan låne lidt scrap ;-) så tilliden er i orden..
Dejligt at få lavet nyt i haven, og det gir god motion, og man bliver så dejlig træt bagefter. Sikke en go mand du har, og håber det var en god midag :-)

Karina sagde ...

Flot layout i dejlige klare farver og den ugle er da for skøn.
Ses vi til SAM?

Kirsten sagde ...

Sødt børne-LO, hvor heldigt at yndlingsfarverne lige præcist passer :-D
Håber I havde en dejlig aften i går :-D Faldt der mon lidt af til dig også?

Margit sagde ...

Håber I nød aftenens opvartning...
Sikken flid... og et dejligt LO. Sad i går og lavede studenterkort med selv samme ugle... =0)
Dejlige billeder og herlige farver.
Nyd resten af pinsen...her har vi altså øv-vejr