søndag den 8. maj 2011

GFS 07.05.11

Var i går hele dagen fra 9-20 til Gislev Friskolescrap, hvor jeg havde slæbt flere tasker og poser med til udstyret, og som spået fik jeg kun brug for en smule. Vi var 19 scrappe- og kortdamer til en skøn dag, hvor vi helligede os vores hobby.
Anja fra Journaling the world var også med, og hun havde heldigvis taget en fint udvalg med fra sin butik, så der var mulighed for at få suppleret lageret op.
Anja holdt også make and take, hvor vi prøvede hendes lækre stempler. Selv om jeg ikke laver kort, kan de sagtens anvendes til LO'er, så jeg købte et par stykker + lidt andet guf.
Nåede kun at få lavet et LO og begyndt på nr. 2, sidstnævnte er jeg ikke helt tilfreds med, så det bliver nok splittet ad.
Mit færdiggjorte LO er helt totalt turkis, man må gøre i det sikre og det man (selv) synes, man er bedst til !!Endnu en gang har jeg dissekeret en pizzabakke og malet den med noget acrylmaling, jeg er ret vild med bakkeeffekten. Billedet er også taget i Annecy, det fine symmetriske hus ligger ved kanalen, hvor man i huset kan købe billetter til en panoramatur på Annecy-søen. Vi var ikke på sejltur, da vejret var trist og overskyet, men det må utvivlsom være en smuk tur, da søen ligger med bjerge på den side og bebyggelse af flotte huse på anden. Jeg lagde også mærke til, at vandet var utrolig klart, måske fordi bunden er meget kalkrig.
Netop pga det våde vejr har jeg sat nogle dew drops på som regndråber, faktisk kan man måske se pillerne spejle sig i fortovet.
Jeg har formået at få lidt rundt på denne gang, da et par muffinsforme pryder under billedet som pendant til det runde tag.
....
Forleden dag fik jeg et længe ønske opfyldt, kig evt. med her på min boligblok:
Dorittens boligblog

Ha' en god søndag, og tak for evt. kommentarer :-))

8 kommentarer:

Kirsten sagde ...

Ja, du havde godt nok fortalt at du havde lavet et turkis LO, og det skal jeg da lige love for du har HI-HI
Det er blevet rigtig godt, det ser godt ud med muffinsformene og smart tænkt med dew drops'ne.
Jeg kan godt se, at det fine billethus måtte på et LO.
Fortsat god søndag :-D

Charlotte sagde ...

Hvor er det flot med al det turkise - det er altså en lækker farve!
Skøn brug af muffinsforme og dewdrops. Og det ser godt ud, du har punchet på billedets nederste kant.
Lækkert LO!
Fortsat god søndag.

Charlie sagde ...

Tænk at jeg har rejst Frankrig tyndt i ÅREVIS og aldrig set de turkise ting du falder over. MORSOMT - og et super lækkert LO - dine to halve muffinforme danner en fin pendant til den runde tagkonstruktion. GOD søndag til dig.

Jannet sagde ...

Rigtig lækker layout, med flotte detaljer.

aka sagde ...

Hvor er det bare flot - og du er virkelig tro mod din yndlingsfarve. Hold da op.
Utroligt så mange blå nuancer man kan blande - og det er stadig flot. Hvilke andre farver tåler det ? Så BLÅT ER ALTID FLÅT.
Genialt med de blå muffinsforme og den punchede kant på de rødlige fliser. Det trækker den farve frem også.
God mandag og ny uge til dig.

Karin sagde ...

Fedt LO Dorit, og det kan jo ikke være andet end turkis, med det dejlige billede ;-)
Nu fik jeg da et godt hint til hvad de muffinforme kan bruges til... har aldrig fattet det, men det ser godt ud her på dit LO!!

Ifversen sagde ...

Hvor er det flot og en supperlækker farve den turkise!

Anonym sagde ...

Så lækkert og friskt. Fed fed effekt med pizza bakken.