søndag den 10. februar 2013

PL13, #3 og #4

Jeg er kommet godt i gang med PL13, men det ta'r da godt nok tid, jeg er konstant bagefter og er lige blevet færdig med uge 4 :-( Men da et rigtig hygligt projekt at nusse med. For at jeg hele tiden kan have billeder klar, har jeg nu investeret i en Canon CP800, men tænker at jeg jo er nødt til først at lave hver uge så sent som muligt, da man vel ikke kan planlægge siderne, hvis man starter først på ugen; man kan jo ikke vide, hvad der vil ske, og måske får man taget for mange billeder til de sidste dage... eller hvordan gør I andre ?
Mine sider kommer nok til at bære præg af, at der ikke sker så meget, vi er jo kun os to herhjemme, og ugen består jo mest af at gå på job, lave mad, aftenhygge, sove og det samme næste dag, men nu får vi se ! Indimellem tager jeg nogle billeder, som vil kunne anvendes til enhver uge i fald jeg får taget for lidt billeder den pågældende uge.
.
I går lavede jeg også lidt lige pynt til forsiden af det ellers grå og kedelige omslag.


Uge 3:


Uge 4:

For at skabe mest mulig ro på siderne, planlægger jeg at holde mig til nogenlunde den samme farve som baggrund, her rødt for uge 3 og sort/hvidt til uge 4.

Tak til dem der kommer forbi, hav en god søndag :-)

6 kommentarer:

Karina Beck sagde ...

Flot Project Life. Du er god til at få meget tekst med.

Charlotte sagde ...

Uhh her er der en masse hyggeligt at kigge på. Skønt hus i hor i - det ser hyggeligt ud. :)
Når jeg laver PL har jeg ikke på forhånd bestemt farver, men kan se på de uger jeg allerede har lavet, at jeg faktisk holder mig til ca. de samme farver når jeg laver en uge.
Synes du har fået rigtigt meget med på de to uger - og det er skønt at følge med i. Jeg glæder mig til at se uge 5. :)
God søndag til dig.

Karina Beck sagde ...
Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.
Jette / ma11edina sagde ...

Hvor er det nogle rigtig fine sider! Det handler jo også om at tage billeder af hverdagen, her er vi også kun os to hjemme, men jeg tager alligevel mange billeder, af alt i hverdagen. Alle billeder tages med iPhone'n, den er jo ved hånden hele tiden ;-). Samtidig er det hurtigt selv at printe de billeder der skal bruges. Jeg bygger først siderne op når jeg har billederne printet, jeg ved jo ikke på forhånd hvad ugen bringer ;-)... God ny uge til dig :-)

Kirsten sagde ...

Jo, jeg har godt set du har uploadet (som opfølgning på vores korrespondance i eftermiddags HE-HE)
Dejlige PL sider med en masse "dagligdag" og det er jo det det hele handler om. Super at siderne er så forskellige farvemæssigt, det synes jeg gør det mere spændende at kigge på.
Min PL-rytme er at planlægge billederne og kortene til lommerne i løbet af søndagen, og så går jeg on and off til det, som tiden og lysten er, og er som regel færdig med den foregående uge tirsdag-onsdag. Jeg gider ikke stresse med det, det skal jo gerne være sjovt det her ;-D

Anonym sagde ...

I do agree with all the ideas you have offered for your post.
They are very convincing and will certainly work. Nonetheless, the posts are very quick for newbies.
May you please prolong them a bit from subsequent time? Thank you for
the post.

Have a look at my web-site pay loans