søndag den 10. marts 2013

Convention


Den 16. Convention er overstået, så nu er det lige før man glæder sig rigtig meget til den næste.. men først skal vi jo lige igennem en forhåbentlig dejlig sommer.
Jeg og scrapkollegaen sad ved 2. bord og hyggede med Kirsten, Annette (AKA) og (søster) Karin. Jeg fik lavet nærmest ingenting, fik lige skrevet tekst på et gridkort og lavet et lille datofelt, hi-hi, og heldigvis havde jeg ikke ret meget med, fik købt en masse og støttet alle standene.  Faktisk var der kun nogle få basisting jeg skulle have bl.a. sort/hvidt karton og nogle eyecats, sidstnævnte fik jeg så ikke med hjem, da der var laaang kø i den butik, hvor de var billigst. Fik købt en ny skæremaskine, som jeg venter mig meget af. Den har den fordel, at den  kan trækkes ud, så der kan ligge et 30x30 karton i. Og i fald man skulle svinge sig op til at få produceret et enkelt kort, så har den også foruden evnen til at skære en falsefunktion.

Mine indkøb:
Lææækkert nyt karton fra Bo Bunny i de rigtige farver, uha, de skal bruges med omhu !!


Den nye skæremaskine fra Martha Stewart:


Hønsetrådstemplaten, som jeg har ønsket mig siden sidste Con samt skyer og nye fine bånd til min Dymo

Refill til min brune Staz On, lidt washi, en lægger blok og endelig det bedste lim (på tilbud, dejligt)


Forudbestilte plastiklommer og andet legetøj til mit PL13, nu kan jeg så ikke mere sige, jeg kun bruger rester :-/


Endelig var jeg på brugtmarkedet, de 2 ting til venstre er købt af AKA og den til hø jre er fra brugtbordet, forskellige borter, som er anvendelige til mig PL.

Så købte jeg nogle ting, som skal bruges til fødselsdagsgave til min kollega, som jeg har fået trukket med ind i scrapverdenen, og gsven kan jo af gode grunde ikke vises endnu :-)

Jeg vandt sørme også 3 ruller med lilla bånd i tombolaen, 1 gevinst ud af 25 lod, hmmmm, jeg er ikke særlig heldig med konkurrencer af enhver art :-(

Ej, ja, jeg købte da også en lykkepose, noget jeg ellers ikke gør, men jeg blev lige for et kort øjeblik ramt af et anfald af ludomani ;-)
Indholdet var vel OK, der var da bl.a. 2 x brads, dew drops, 3 clear stamps, rødt bånd, lysegrønt bånd, lilla kageserviet og kort m. 2 kuverter, 2 x blomster + diverse småting.  De lilla bånd var dem, jeg vandt i tombolaen.
- Tror forresten jeg har fået et hint om at skulle lave et lillla LO, har nu fået bånd og kageserviet, og forleden fik jeg en lilla Hero Art stempelpude....


- Og nu skal der sættes på plads, håber der er plads til nyanskaffelserne, ellers må der jo inddrages et rum mere...

Billeder fra Convention ??  næh for mit camera lå da lige i min hverdagstaske, som jeg ikke havde med, tog nogle fotos med min telefon, men jeg kan ikke hitte ud af at få dem ind her :-((

Tak til de søde scrappiger, jeg mødte på min vej i går, det er som altid superhygligt at få en sludder.
God søndag.

10 kommentarer:

Jette / ma11edina sagde ...

Convention er altid en dejlig dag, og din forløber vist som min...masser af snak og shopping :)
Tak for kigget i din PL-bog, det var skønt at se, hvordan bl. dig og Lisette har lavet jeres, super fin inspiration :)

Charlotte sagde ...

Du fik da shoppet lidt. Dejligt med nyt til hylderne :) Lyder til du havde en super god Convention. :)
God søndag til dig.

Margit sagde ...

Tak for informativ rapport fra Con. og kig til dit "snold"... uh-ha... jeg håber engang at det vil lykkes at kigge indenfor...!! ;o)
Lækre ting du har erhvervet...
og så er det jo bare at komme igang =0).. fnis.
God rest-søndag.

Linda sagde ...

Jamen endnu engang så vi ikke hinanden!!!
Næste gang tror jeg da vi må aftale tid og sted;-)
Sikke skønne ting du fik med hjem og det har jo været en fantastisk weekend...jeg siger som dig, glæder mig til næste gang.

Charlie sagde ...

Hej du - kunne straks genkende din blog da jeg så det nyindkøbte papirs farver (fnis..). tak for lille beretning fra Convention - sad du hos aka - heldige dig. =0) Og selvfølgelig fik du ikke lavet noget - det er en speciel billet man skal købe hvis man skal lave noget også. hihi.

Karina Beck sagde ...

Det lyder som endnu en god Convention!
Det er i hvert tilfælde lækkert indkøb!

Karin sagde ...

Altid godt at ses med dig :) Lækre indkøb! Er du sikker på den skæremaskine går op på 30 cm? Det gør min nemlig ikke ;)

Olivia sagde ...

Sikke en masse dejlige køb du har lavet! Jeg kan slet ikke huske, at jeg har hilst på dig igår?? Det forekommer mig, at jeg fik snakket en masse dog ;-)

Annette sagde ...

Tak for dejligt selskab i går og en hyggelig dag.
Du fik da lavet mere end mig....haha. Vi kan jo også scrappe hjemme, men der er ikke så mange søde scrappere at snakke med og ingen butikker at støtte. Så det er nok den bedste fordeling du har lavet !!!
Og du har da virkelig støttet butikkerne. Det er godt. Vi skal holde samfundet i gang. Det papir er altså lige dig. Jeg er sikker på, at de har tænkt på dig, da de designede.

Jeg har også den MS skærer. Min går til 29 cm. Uanset det, er det den bedste maskine jeg har haft.
Så tjek lige.

Vi er så foreløbig 2, der glæder os igen.
Tak for byttehandelen. Nu har jeg rigtig fået kigget nærmere på det. Skønne sager.

karinkoedlund sagde ...

Jeg vil også gerne takke for hyggeligt bord-deling i lørdags. Troede kun det var min søster og jeg der var på shop-amok-runde, men kan se på dine indkøb, at du også har fået mange fine sager med hjem. Skønt papir og gode nye ting. Glæder mig også allerede til næste gang;) Det er SÅ hyggeligt. Vil glæde mig til at se mere af dit PL 13 - er fan af din stil.
Hilsen Karin