søndag den 3. marts 2013

12-timers scrap

Ejj, det har været en forrygende lørdag, hvor Heidi og Jeanette kom og vi scrappede fra 10-22, kun afbrudt af rundstykker og brunsviger (som de medbragte :)), forårsruller og salat til frokost, småkager/marcipan til eftermiddagskaffen og mørbradsret i sennepssovs m. kartoffelkroketter og brocoli til aften. Der var sunde snacks  på scrapbordet, og så har vi også undervejs ordnet verdenssituationen. Og indmellem blev der scrappet og Heidi  kørte med sin Silhouette, så man næsten har fået høreskade. Jeanette scrappede et par sider med datteren og Heidi fik lavet en del sider til .... ejj, det er vist lidt hemmeligt ... :-/
Og jeg fik gjort minialbummet til Majken færdig, dvs jeg skal også have lavet en lille æske til at opbevare det i, men det bliver en anden dag. Jeg fik også lavet PL13 for uge 7.
I dag søndag har jeg  så nået et Cuba-LO, og endv. har jeg printet billeder for både uge 8 og 9 på min lille nye Selphy, så er de forberedt !Scrapbordet, mens det stadigvæk så nogenlunde pænt ud !!

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Cuba-albummet lukket. Det er lavet af øl-brikker 10 x 10 cm (50 stk. for en 10'er i LidL), beklædt med kulørt papir. Der er 4 brikker i hver stak, stakken øverst til venstre og nederste til højre er sat sammen med Zutteren, og de andre er sat sammen henholdsvis foroven og -neden, så der kan bladres i dem.


Her er det lukket op forneden....


og her er albummet lukket op alle steder. Der er sat tags med teskt ind under nogen af billederne.


Det er ikke et album jeg selv har fundet på, men det er spottet i et hollandsk scrapblad, Creatief med Fotos, som desværre er lavet om og slået sammen med et kort-blad til Cards and Scrap, så jeg overvejer om det er noget jeg vil fortsætte med, da jeg ikke er til kort.

Hav en forrygende søndag aften.
Tak for alle kommentarerne  ;-)  ;-)  ;-)

3 kommentarer:

Kirsten sagde ...

FEDT Cuba-album...ganske enkelt. Det er en smart måde at lave minialbum på, og ikke noget man ser alle steder. Super minder for pigerne, de vil elske deres albums.

Det lyder som om I rigtig har hygget Jer, og sikke meget du har fået fra hånden. Jeg har forresten fået mig meldt til Convention, så vi ses på lørdag :-)

Linda sagde ...

Sikke en dejlig dag I har haft, sådan nogle kan jeg også godt lide😃
Sikke lækkert et album, og rigtig fin størrelse.
God søndag aften.

Annette sagde ...

Hvor er det album altså fedt. Sikke man kan få lov at lave huller !!!
Smart at bruge ølbrikker.
Det lyder som en rigtig hyggelig scrapdag. Og sjovt at du gennemgår menuen inden vi kommer til scraptingene....hæhæ.
Snart på gensyn.