søndag den 22. december 2013

Adventsgaver.

Jeg har været med i SS's pakkekalender, adventsgaver, og valgte temaet minialbum. Var i gruppe sammen med 4 andre gæve scrappiger, og jeg har høstet disse skønne ting, som jeg skal have forvandlet til minialbums:


Det har været sjovt og spændende at pakke op, og hver en ting kan jeg snildt bruge, og glæder mig til at komme i scraphulen og planlægge !
----

Og så til min amaryllis, som kom til at se sådan ud, det endte med at blive en overraskelses-blomst, da jeg havde købt et løg, som jeg forventede ville få dybrøde blomster :-((
Denne ser efter juniors udtalelse Barbiedukke-agtig ud !


I eftermiddag skal vi besøge 2 gallerier, den ene med billeder fra Cuba, dem må vi da se. Og så plejer H. og jeg altid at tage ud at spise inden jul, og tit den 23.12., så er der nemlig god plads, vi sidder og ser julestressede mennesker haste forbi uden for. Men det bliver nok i aften, hvor vi så tager den hjemvendte studerende med, hvis hun ellers gider !

4 kommentarer:

Linda sagde ...

Det er da nogle rigtig fine ting du har fået til Brian af fremstilling af mini album:-)
God søndag....håber det bliver en god middag

Karina Beck sagde ...

Det er nogle fine gaver, du har fået. Og det ser ud som om gruppen kender dine farver ; )
Flot Amaryllis. Min blev en meter høj og holdt desværre ikke så længe ; )
Rigtig god jul.

Annette / aka sagde ...

Der ligner jo en ordentlig samling lækre sager, der snart skal tages hul på.
Den surprice-Amaryllis er rigig flot - også i den Barbiefarve.
God aften til jer.

Karin sagde ...

Ujjj, fine sager ;) den gruppe har du sørme været heldig med! Tror sønnemand og jeg tar ind og ser Hobitten i aften ;) Johannes har vist klemt et ribben, så han kan sidde hjemme og ynke sig ;))