søndag den 8. december 2013

Juletur2

Vi har kørt 400 km i dag fra Sydfyn til Århus, for at overvære Åbyhøj Kirkes julekoncert, hvor vores ene datter synger i koret, og hvor er det smukt, når 4 unge piger og 4 herrer synger skønsang under de høje hvælvinger. 
Tænker bare, gad vist hvor Merete har sin flotte stemme fra, den må komme fra en slægtning, jeg ikke kender til !
*
Når koncerten er slut inviteres der på ost og rødvin nede i krypten, 


hvor der er 2 lokaler, som velsagtens til daglig bruges til konfirmationsstuer mv., men der er bare så hygligt til ost/rødvin arrangement. Det er 3. gang vi deltager, så nu kender vi konceptet !
Efter dette er der bestilt bord på en restaurant i Århus, hvor vi spiser, inden vi tager den lange tur hjem.
Skøn oplevelse, så tak for et par dejlig timer til koret, korlederen og organisten, vi kører gerne til Århus igen næste år, hvis blot vejret tillader det.
*

3 kommentarer:

Linda sagde ...

Det lyder jo som en rigtig god dag.
God ny december uge

Annette / aka sagde ...

Der er nu noget over den slags oplevelser. Jeg kan godt få en klump i halsen når orglet i kirken starter. Når så ens egen datter er med i kortet, må det altså være en fantastisk oplevelse.
Det er de km værd !
God dag til dig.

Karin sagde ...

Det er bare SÅ hyggeligt, og så lyder det jo som regel bare skønt i en kirke ;) Sidste år var jeg sammen med min veninde til koncert i en kirke i Fredericia, med Allan Mortensen, og et gospelkor.... Helt fantastisk, og man er helt høj bagefter :)