fredag den 20. december 2013

Julebuket

I dag fik jeg en julebuket af H., det plejer han nu at være flink til, men jeg blev alligevel overrasket, havde ikke skænket det en tanke, at det blev i dag. Men er den ikke dejlig flot julerød og med kogler og pigeonæbler...


Og sørme, i dag så vi lidt blå himmel og en smule solskin, helt fantastisk efter alle de gråt-i-gråt dage. Billedet er taget kl. ca. 15, da jeg er på vej hjem fra arbejde.


Og i aftes var der så lige total afslapning, inden missedyret blev lukket ud for natten:Nu er jeg gået på juleferie, hele 6 dage, efter i 2 måneder at have arbejdet 39 timer om ugen, nøj, hvor skal jeg nyde det. I morgen kommer junior hjem for at holde jul og hygge, vi skal bl.a. nå at lave julekonfekt. Det er da ikke nok med havregrynskuglerne :o))

5 kommentarer:

Kirsten sagde ...

Hvor er det en fin buket du har fået af H. Han er nu så betænksom :-)
I har da vist været heldige med vejret i dag, - her har det regnet og snusket det meste af dagen, men det er nu dejligt at se at himmelen også kan være blå på denne her årstid.
Rigtig god juleferie, jeg har 5 dage i træk fra næste lørdag, nøj, det bliver dejligt :-)
I ønskes alle sammen en rigtig god jul, - vi snakkes :-)

Linda sagde ...

Sikke en flot buket du har fået.
Ja her startede dagen godt nok også meget våd....det regnede og regnede og regnede og var så mørkt, til middag kom solen og var her i et pænt stykke tid.
Nu er det håndbold tid....x for Danmark

Annette / aka sagde ...

Ham H har du da været heldig med - pas på ham.
Det er så dejligt med sådan en buket, den kan jo faktisk live op i en hel stue.
Vi havde også lige solskin et par timer i eftermiddag, så meget at jeg måtte vippe lamelgardinerne for man blev helt blændet..... Jeg synes næsten jeg kunne mærke humøret stige, mens det varede.

God aften til jer.

Karin sagde ...

Flot buket, og husk at sætte pris på ham der H ;) håber også at Søren kommer hjem i morgen :)

Karina Beck sagde ...

Flot buket du har fåret.
God jul til dig og familien.