søndag den 5. oktober 2008

7. convention afviklet

Så har vi overstået den 7. convention, og det var jo en dejlig dag, men hvor mange nåede lige ret meget scrapperi ! Jeg nåede næsten et LO, fik da i hvert fald limet billeder og lidt tekst på, men den må jo så gøres færdig herhjemme.
Alt i alt var det jo landets førende butikker, der var på plads i Ryslingehallen, og jeg fornemmede en del nye varer. Selv købte jeg ikke noget særligt, kun punchinella havde jeg planlagt, men det er jo nemt at blive fristet, bla. Ibens poser med knapper, købte 3 poser, delte dog den ene med Ulla. Og da jeg kom forbi Charlottes stand med en kurv med minus 50 %, så var der da lige noget der, jeg også kunne bruge.
Jeg var så heldig at vinde en papirmappe på indgangsbilletten. Derudover vandt jeg bogstav- og talskabeloner på det amerikanske lotteri. Disse tror jeg ikke, jeg får brug for, så de er til salg, hvis nogen skulle være interesseret. Marianne vandt en Sizzix-snemand, som jeg fik overdraget, da hun ikke mere har Sizzix (Taaak !)
Så deltog jeg i ét kursus med Charlotte Ravn, vi skulle lave et post bound album, og det var fint lige at lære teknikken, så kan man jo selv lave det i den størrelse og udførelse, man vil. Super !
Glæder mig allerede til næste Convention, men da må jeg virkelig indskænke indholdet af mit medbragte scrapudstyr, da jeg jo ikke når alverden.

Så er der ved at blive skudt gang i convention, det er Marianne og Jeanette, der sidder ved døren, Ann tjekker lige indholdet af goodiebag'en.
Gavebordet, man kan vinde på dels indgangsbilletten og dels ved køb af lodder til amerikansk lotteri:Ulla var så heldig at vinde en stor og lille blok, lige præcis med papir til barnebarnets album, Kirsten kigger interesseret til:Så var der lige lige lidt indkøb. Kurven med minus 50 % vsr lige mig, særlig når man også kan finde det rene guld: ting i hidsiggrønt og clear stamps med gårdens dyr. Puncinellaen var et must og på tilbud hos Scrapbook Fun. Så var der de lækre knapper købt hos Multi.
Så gjorde jeg lige et par indkøb til min kollega, som desværre ikke kunne deltage denne gang, lidt grønt til et polterabend-LO. Uglerne og hjertestemplet er dog til mig selv.
Mine præmier, en dejlig mappe til papir og så skabelonerne, som jeg gerne vil sælge.
Og endelig et lille køb af bånd og kageservietter, købt hos Bittens Scraphouse.
Snemanden er en foræring, som jeg takker for, den skal bruges til et par julekort.Så var vi nogle stykker, der byttede ATC-kort. Helt utroligt så forskelligt de kan laves, alt efter hvilket stil man har.

Convention var slut kl. 19, og så gik vi ellers i gang med oprydningen, det tog ikke lang tid med at få ryddet duge af, stablet stole og skilt borde ad, og så var der nogen, der hjalp forhandlerne med at få pakket alle scrapsagerne nd. Herefter var der smørrebrød til alle i cafeteriet, rigtig god afslutning på efterårets convention. Kl. 21.30 var alle trætte og mætte, og vi venter nu bare på datoen til april, hvor vi ses igen !


PS, sjov idé:
På et tidspunkt kom Jeanette hen til mig med en 50 kr. seddel og sagde, at jeg skulle købe noget papir til hende for det beløb ! Jeg måtte selv om, hvad det skulle være for noget og hvordan det skulle se ud, men helst mønsterpapir.
Det synes jeg var en sjov idé, som jeg vil tage op næste gang ! Altså finde en, som jeg giver 50 eller 100 kr., og så skal vedkommende købe papir eller andet scrap til mig. Det er sjovt at scrappe med noget, man ikke selv har valgt, og jeg vil glæde mig til den udfordring !
Måske nogen andre kan bruge Jeanettes Idé !

8 kommentarer:

Karina sagde ...

Det ser ud og lyder som om at i har haft en god dag. Og sikke nogle lækre ting, du har købt og fået. Den snemand er da for sød.
Fortsat god søndag.

Kirsten sagde ...

Tak for sidst, - det var jo en hyggelig dag. Hold da op hvor var jeg bombet da vi kom hjem. Vi havde en sej hjemtur med campingvognen på slæb. Pga. den kraftige blæst, kunne vi kun køre ca. 55 - 60 km/timen, ellers sejlede den, - men hjem kom vi da. så var det jo skønt at Claus ventede med kaffe og lune boller
;-)

Det var sjov at se billeder fra Santorini, der må vi ned på et tidspunkt.

Fortsat god søndag til Jer.

Anne Bente sagde ...

åhhh, hvor ser og lyder det til at i rigtig har hygget jer, og mange lækre ting du både har købt og vundet.

Pia sagde ...

Åh kan helt savne at ha' været der, når du fortæller om det. God ide med at andre skal vælge papir til en.

Jannet sagde ...

Det lyder som om det har været er rigtig dejlig dag.
Rigtig sjov ide med at få en anden til at købe noget papir til en

Karin sagde ...

Super Con. og godt Heidi har jer til at hjælpe. Ikke noget at sige til at du ikke får scrappet alverden ;-)Sikke dejlige indkøb! Den snemand må da tilfalde den som har Mariannes bigshot, ik??? eller er der noget jeg misforstår :-))

Karin sagde ...

For øvrigt en super god og sjov idé med den 50´er :-) den skal prøves!

Jeannette Lauridsen sagde ...

Tak for sidst.
Det var en rigtig hyggelig dag. Jeg fik da brugt en del penge, og havde det rigtig hyggeligt ved det bord hvor jeg sad. Jeg glæder mig allerede til næste gang.
Sjov idé Jeannette kom med. Det skulle da være man skulle prøve det næste gang.