fredag den 3. oktober 2008

CONVENTION OKT. 2008

Så er det nu, der skal pakkes til efteråret store Convention i Ryslingehallen !
Forberedelserne er i gang allerede i her i eftermiddag og fra i morgen kl. 08. går det løs med de sidste ting, der skal falde i hak, inden dørene åbnes kl. 10.00.
Landets førende scrapbutikker kommer med deres lækre varer, så man rigtig kan få tilfredsstillet shoppegenet, mens visakortet blir rødglødende. Skæppeskønt for os scrappegale quinder med en HEL dag til kun vores hobby.
Af erfaring skal jeg ikke have for meget med, for jeg plejer ikke at få scrappet mere end et enkelt LO, for jeg skal jo også hænge jeres skitse-LO'er og -kort op, og desuden skal jeg på et enkelt kursus. Der skal jo også være tid til at snakke, spise og pille og udse mig nogle enkelte scrappeting. Jeg mangler intet, så det jeg får købt i morgen er (næsten) overflødigt og kun hovsakøb !!
Glæder mig til "festen", og ved jeg er totalt træt, når vi har fået ryddet op efter endnu en forhåbentlig rigtig skøn scrappedag i Det Fynske !Billedet er fra sidste søndags besøg på vadehavsøen Sild, der er en mængde stråtækte huse og rigtig flotte dørpartier. Desværre kom vi ikke ud af bussen, så alle mine billedet blev taget gennem en busrude, øv !

3 kommentarer:

Anne Bente sagde ...

i må bare rigtig hygge jer, siger en der ikke er så lidt misundelig.

Karina sagde ...

Uha jeg er også misundelig. Kan du/I nu have en rigtig god weekend.

Jeannette Lauridsen sagde ...

Jeg glæder mig også rigtig meget til imorgen. Dankortet er fundet frem og toten er pakket. Så nu skal det bare blive lørdag.
Ser frem til at møde en masse andre scrappere og suge inspiration til mig. Vi ses.