lørdag den 25. oktober 2008

Siden sidst....

Synes det går lidt trægt med scrapningen for tiden, og så har jeg lige trukket et "gammelt nummer" op af hatten, det er fra Egyptensalbummet. En side fra "livet om bord" på det gode skib Renaissance, som vi sejlede Nilkrydstogt med, dejlig fredfyldt oplevelse.
Dette LO som minde om de herlige mennesker vi var ombord med i en hel uge:

Sidste uge var Heidi og jeg jo på fotokursus, digital fototeknik. Rigtig godt kursus, så vi er blevet rigtig skrappe til det med fotos, ha-ha. Men vi var da vist enige om, at et køb af digitalcamera burde medføre et gratis kursus, så man kunne blive lidt mere sikker i brugen af et cameras mange knapper, så man dermed bedre kan navigere rundt i lige præcis dem man har brug for ved en given fotoopgave, man står over for. Fotoforretningerne kunne eksempelvis hver 2. måned afholde et kursus for dem der har købt camera hos dem inden for de sidste par måneder.
Heidi fortsætter med et billedredigeringskursus mandag-tirsdag, men jeg har været på en sådant, og vil ikke bruge 2 feriedage mere på det.

Det var rigtig fint vejr til formiddag, så jeg tog lige cameraet med ud i haven. Faktisk kan man jo fotografere hvad som helst, hvis man lige har øje for et motiv, så det blev til lidt stemningsbilleder lige uden for døren.
På et tidspunkt har jeg beskåret vores opstammede ærtetræ temmelig meget (nok for meget må jeg vist nødtvungent indrømme), men efter al regnen gror der pludselig svampe på en gren.
En georgine, også kaldet Dahlia, synes den har en smuk farve:Vores høns lever et frit hønseliv (giver supergode æg), de elsker at tøffe matriklen rundt flere gange om dagen, og underligt nok bliver de altid tørstige på een gang og drikker af fuglebadet (uha det trænger vist en efterårsrengøring !)Her i eftermiddag har jeg bagt knækbrød, og også været så fjollet at fotografere det, men det er altså fordi jeg påtænker at lave et scrap-opskriftalbum til mine tøser i julegave, så jeg går og tager kulinariske billeder:
Heldigvis er vi inviteret på aftensmad hos nogle venner, så vi dapper af lige om lidt. Tænk at man ikke selv skal stå for gryderetten i aften, juhuuuu !
Har godt nok bagt en havregrynskage som bidrag til kaffen, middagen er nemlig kommet i stand sådan lidt impulsivt.

Det var lige en situationsrapport herfra, ha' en god weekend, og husk det der med at sætte uret tilbage, så vi kan få en ekstra time på øjet i morgen ! Man kunne også stå op kl. 2 og scrappe en hel time til kl. 3, gratis !!!

Doritten

8 kommentarer:

Jeannette Lauridsen sagde ...

Sikke nogle dejlige billeder. Jeg øver mig også i at bruge mit kamera rigtigt. Der er jo tit mange gode funktioner man ikke bruger.
Jeg er helt vild med dit billed af svampene. Super godt taget.
God weekend.

Kirsten sagde ...

Du tager nogen fantastisk flotte billeder, - og det er der jo så nok - ud over talentet - en god grund til ;-)

Skønt LO fra Nilturen. Jeg er altså ret hooked på, at vi må på sådan en tur på et tidspunkt.

Det ser ellers ud til at være noget dejligt knækbrød, uhmm...

Håber I får/har en dejlig aften hos vennerne.

Rigtig god uge 44 til dig... ;-)

Karina sagde ...

Altså nogle dejlige billeder. Hva.. er du ikke bange for at dine børn ser hvad du laver til dem i julegave??
God søndag til dig ; )

Heidi Jensen sagde ...

Sikke dejlige foto's der er kommet frem.
Gælder mig til at smage det knækbrød.
Nå men jeg kom så en time for "tidligt" op, og stod med mange andre foran brugsen for at hente morgenbrød.. inden jeg skal til Hobby Messe i Fredericia. Skal mødes med Charlotte Ravn, medbringende min mor ! Hun skal lige se hvad der rør sig på hobby planet. Så det bliver en tøze tur.

charlotte sagde ...

Flot layout - og hvor må det være spændende at sejle ned af Nilen. :-)

Og ud har helt ret: Man kan fotografere hvad som helst! Og man kan egentligt få ret sjove/anderledes billeder ud af det. :-) Og vi scrappere ser jo "motiver" i alt. he he.
Hvor er det hyggeligt med jeres høns - at de bliver tørstige på samme tid og at de trasker rundt i samlet flok.

God søndag til dig.

OLIVIA sagde ...

Skønne billeder Dorit!! Måske skulle man overveje et sådant kursus :-)
God søndag til dig!!

Anne Bente sagde ...

super flot lo, og nogen super flotte billeder.

Pia sagde ...

Flot lo fra Nilturen, jeg har også 650 billeder fra vores tur så jeg tror også der kommer nogle loer på bloggen fra den dejlige tur.God weekend.