torsdag den 8. marts 2012

TipoldefarDette er H's farmors far, Lars Hansen, altså Rigborgs far da han var ung. Han er født i 1859, så jeg går ud fra at billedet er fra ca. 1879, hvor han åbenbart var i marinen på skibet Absalon. Jeg har også fundet hans forældre i kirkebøgerne og har et billede af faderen, som var født i 1830, moderen i 1834. Jeg kan følge dem i folketællingerne indtil 1864, hvor familien med de 5 børn må være flyttet.
Baggrundspapiret er fra en TH blok og ellers er der jo bare brugt diverse bånd, som har fået gang mist. + lynlås, som jeg synes giver en sjov effekt. Efter jeg havde hevet en side ud fra en gammel bog med gotisk skrift og placeret et stykke over billedet, opdagede jeg, at der stod "matrosen" i teksten, hvor heldig kan man lige være, det relaterer jo fint til fotoet.

6 kommentarer:

Margit sagde ...

Nøøøjjj... sikken et sejt LO. Du er altså SÅ go' til at bruge nogle rå og anderledes materialer!!
Og så må man ta' hatten af for din slægtforskning... må sige du har fundet frem til mange "rødder". Det må være rigtigt sjovt =0)

Karin sagde ...

Er vild med din stil!! Det ser bare kanon lækkert ud ;)
Ses vi lørdag? Jeg tar det TH papir med vi snakkede om efter sidste con.

Karina Beck sagde ...

Kanonflot layout. Jeg er vild med farverne og pynten bag billedet.

Linda sagde ...

Skønt Lo og så fint at du samtidig har gang i lidt slægtsforskning.

jeg er næsten på vej til convention, håber vi ses iår:-)

God weekend

Charlotte sagde ...

Hvor er det bare FLOT!
Hvad har du gjort ved kanten rundt layoutet - er det forskellige puncher du har brugt. Det ser i hvert fald godt ud. Flotte, flotte farver, der matcher det gamle billede.
Er imponeret over din slægtsforskning. Det må være rigtigt spændende. :)
Rigtig god weekend.

Annette sagde ...

WAUUUUUUUU.
Hvor er det bare et flot og spændende layout. Så mange fine detaljer, og så meget arbejde med at få sat så mange stykker sammen til baggrund. Flotte farvenuancer, og så giver de lynlåse giver altså en fed effekt.
Det er sådan en fin måde at gemme de gamle billeder på, og lidt sjovt for vi andre at følge med i din slægtsforskning.