fredag den 16. marts 2012

LO 2005Vi skriver 2012, og jeg tænkte, at det kunne være sjovt at tage et gammelt album frem og kigge på, om der var sket lidt nyt på LO-fronten de sidste 6-7 år.
Det LO, jeg lægger på bloggen i dag, er fra en tur til Azorerne, som min ældste datter og jeg gjorde i november 2005. Vi var på chartertur, men lejede bil i 4 dage og fandt selv overnatningssteder, ret spændende og noget jeg ikke ville have gjort, hvis jeg ikke havde haft hende med. Hun kan spansk, og selv om de taler portugisisk på Azorerne var det muligt at forstå hinanden alligevel inkl. fagter og gebærder. På vores nat nr. 2 overnattede vi i en dobbeltbygning på østsiden af øen, huset lå ret højt med udsigt til Atlanterhavet.
Jeg har dengang valgt at sætte billederne på matte, som vi vist gjorde meget dengang, der er afrundede hjørner og en "sjov" skæv ramme. Men ellers ingen særlig pynt, ikke skyggen af sværte :-( Der er da sket lidt siden, mulighederne for pynt er helt anderledes end dengang, heldigvis, så der er mere at kigge på, men meningen var god nok ;-D

4 kommentarer:

Charlotte sagde ...

Det er sjovt at se et af dine ældre layouts. Og sjovt er det, at det faktisk ligner måden jeg scrappede på engang. :) Vi havde ikke så mange muligheder i DK for at købe lækker pynt osv. som vi har i dag.
Jeg synes dit layout er fint og det rammer jo helt farverne i billederne. :)
God weekend.

Linda sagde ...

Ja det er så sjovt at finde noget af det gamle frem igen og se hvordan vi gjorde til at starte med:-)
Lyder og ser ud som om det var en skøn ferie.
God weekend

Karin sagde ...

Hi hiiii, spærrede da lige øjnene op lige da jeg lukkede din blog op ;)) sikke en udvikling!! Men sjovt at se.
Savnede dig på Con!!

Kirsten sagde ...

Ja, der er da godt nok sket noget siden dengang.
Jeg savnede dig også på Convention, det er nu lidt forkert når du ikke er der ;-D - Men du havde jo din gode grund......