torsdag den 17. maj 2012

Tørresnoren #5


Det skal ikke være nogen hemmelighed, at næst efter døre og porte, synes jeg tørresnore kan være ret spændende, her er i hvert fald en af slagsen, skudt i Gamle Havanna den sidste formiddag, vi havde til egen rådighed. Vi gik en tur i de gader vi kendte fra Luis' guidetur, vores mål var bogmarkedet på Plaza Armas. Kigger man lidt op, kan man få øje på sjove/flotte detaljer bl.a. en 'god' tørresnor.
Kan nogen mon huske i scraptidernes morgen, at vi en overgang brugte diasrammer, enten nogle rigtige vi beklædte med matchende papir eller de færdigkøbte. Jeg har taget den gamle idé op her og pyntet den lidt og sat en tørresnor i. Desuden har jeg fundet mine rubons frem, kan egentlig godt li' dem. "Tørresnoren" er stanset ud med nogle gamle dies til Sizzix'en, som jeg i de gamle scrapdage var ret glad for.
I dag har jeg siddet og lavet et meget blåt LO, det må komme på en anden dag.
- Hvem der bare havde fri morgen, har du ?

3 kommentarer:

Karina Beck sagde ...

Flot layout med fine detaljer.
Jaaa, jeg har fri i morgen og drager til svigerne i Odense ; )

Pia sagde ...

wow Doris så lækre layouts du får lavet fra jeres ferier, ser gidt ud med banner som tørresnor
God weekend
knus Pia

Annette sagde ...

Det er bare så fedt !
Skønne farver - som jeg tror det passer til Cuba. Og så er den tørresnor da festlig og farverig.
Det banner er utrolig flot, smaddergod ide. Og rammen: Jeg kan godt huske, da jeg startede, at man kunne købe sådan nogle spraglede diasrammer - men jeg faldt aldrig rigtigt for dem. Din er nu fin - og passer så fint her.

Ja, vi har fri.....og føler os heldige. Men så skal vi så mange andre ting, så rigtig fri til at scrappe og dase, det har vi ikke.

PS: Hvis du er så facineret af tørresnore, så skal du være velkommen til at hente en sæk vasketøj her. Og du må fotografere det så tosset du vil når du har hængt det op....
God arbejdslyst - og weekend.

(Den lille guldpil der holder et foto er fra min PIF)