lørdag den 26. maj 2012

Udkig #6

På den allerførste dag i Havanna, tog Luis os med rundt i Gamle Havanna, og bl.a. var vi inde og se Hemmingsways stamværtshus, åbenbart et tilløbsstykke for turister. Da vi kom ud igen, stod L. og forklarede de andre noget, mens jeg kiggede mig lidt omkring og op, og så denne nysgerrige dame på hendes altan. Jeg snuppede lige et foto, mens hun havde focus på noget længere ned af gaden. - Det gode er, at hun også har en lille tøjsnor !

.
Hama-perler har aldrig været noget hit for mig, men nu har jeg købt en pose med 1000 stk. i til en 10'er (kunne nemlig ikke finde børnenes perleæske fra "dengang") og har brugt dem her, de kan både klippes/skæres over på langs og tværs, og kan vel nærmest bruges lissom dew drops. Tror jeg så dem anvendt i mit scrapblad fra Holland, jeg kan da ikke have fundet på det selv....
-------------------
Fik lige lyst til at vise, hvordan Picasa billedredigeringsprogrammet har fået mange flere muligheder i at lave sjov med billeder, prøv lige at se her:

Har klikket på knappen "boost", og det må man sige, det har fået ! Har faktisk brugt den funktion til et foto, hvor H. står med tæerne i Det caribiske Havs bølger, vand, himmel og sand, det har altsammen lige fået et boost, inkl. H. ;-))
.

Her er trykket på "neon". Man kan selv vælge alle mulige farver, så der er mange muligheder, hvis man er til denne form for redigering.
.

Her "spejlvend farver", det er jeg særlig vild med ved dette LO, fordi farverne bliver "mine" !
.

Focuszoom, nok mere velegnet til andre billeder end dette, skal nok bruges til et foto, hvor der er et centrum af zoome ud.
.
Og endelig "blyantstegning"

Der er mange flere muligheder, synes det er sjovt at lege med, prøv det !
Måske kan andre billedredigeringsprogr. noget lignende, men jeg bruger kun Pisaca, så jeg aner ikke hvad de andre programmer kan.
.
Håber jeg får tid til noget mere scrap her i fridagene, selvom solen skinner dejligt udenfor. Hvis det bare er vindstille, kan man faktisk godt sidde og pusle med papir ved havebordet :-)

3 kommentarer:

@lfie sagde ...

Virkelig lækkert lo med mange spændende detaljer. HAMA perler - det må prøves:-)

Annette sagde ...

Superskønt layout i de dejligste farver.
Tænk at du lige fik damen i linsen, det er den slags billeder der er sjove at scrappe. Og rigtig godt for dit humør, at hun også havde en tøjsnor....haha.
Rigtig fin ide med Hama perlerne. Og hvorfor skulle det ikke være dig der er startet med det..?..ligesom lynlåsene. Du er da bare frisk på at prøve noget nyt.

Jeg har også prøvet de nye Picasating. Det er sjovt - og til at finde ud af.

God 2. pinsedag til dig og dine.

Charlotte sagde ...

Wow Dorit, er du da vimmer det er et flot layout! Lækkert med alle de lilla nuancer. Perlerne er da en super god ide!!! Flot sat op og sammensat med lækre ting og sager!
Skøøøønt billede af damen fra Havana!
Rigtig god 2. pinsedag til dig og dine.