tirsdag den 1. maj 2012

Cuba-smash

I en af mine adventsgaver 2011 fra Kimic gemte der sig en smash-bog, beregnet for vores forestående C-rejse. Jeg har valgt at bruge den til fotos af vores overnatningssteder + lidt tekst om, hvad vi foretog os hvor. Der blev vist ikke så meget smash over bogen, men mere nogle mini-scrapsider. Jeg har til formålet lavet en A4 mappe til at smashe hele turen i. Alt materialet er lagt i bogen, jeg skal "bare" :-D se at få samlet det hele...

Forsiden:


3 sider fra bogen:
Vores overnatning i Old Havanna foregik på et kloster)hotel i en smal gyde, hvor der var meget stille, ingen biler kunne køre på den smalle vej.


Efter 2 overnatninger i Havanna, blev vi kørt ud vest på 280 km til Viñalesdalen, her boede vi privat a la bed and breakfast hos Basita (skøn farve på et hus :-)-)


Sidste by inden vi igen skulle overnatte i Havanna og hjem næste dag, boede vi i Cienfuegos på hotel Palazio Azul, som lå lige ved bugten med en skøn udsigt til marinaen og palmerne langs vandet og Maleconen (strandpromenade) ind til byen.


- Dejligt med sådan er 1. maj fridag, hvor man kan få lavet lidt hobbybetonet !

Og hvem har også lige fri på torsdag, skal med mit slægtsforskerhold hjemsøge Landsarkivet for Fyn, så man kan blive klog på, hvor de gemmer de oplysninger, man har brug for, det blir spændende.

... Jeg må i gang med den STOOORE Cuba-smashbog... - der er altid nok at gøre for en scrapper !

2 kommentarer:

Annette sagde ...

Utroligt lækre og spændende sider i din smashbog.
Uden af have nogen som helst forstand på smash, synes jeg, det er flot.
Du har jo bygget det op, på lidt samme måde som små lo'er, men den 3. og 5. side er lidt som en gammeldags scrapbog - fra inden scrapbooking blev opfundet ! Er det ikke det smash går ud på. En skøn blanding af skrift, udklip, fotos og små noter.
Det må være sjovt senere at kigge i sådan en bog.

Hvordan når du at arbejde 35 timer når du skal scrappe og slægtsforske....
Jeg er overrasket over, hvor meget tid vi kan bruge til ingenting..., når jeg tænker på, hvordan vi levede for bare 2 mdr. siden.
Men det her er rigtig hyggeligt og vi oplever noget spændende hele tiden. Hvordan vi kommer igennem næste flytning fatter jeg ikke. Og med mit benproblem, er det da helt uoverskueligt.
Men det må jo tage den tid det tager...
God tur i arkiverne - og nyd det gode vejr, mens det er her.

Karina Beck sagde ...

Lækker Smash, du har lavet.!