mandag den 25. februar 2013

PL13, uge 6

Det morsomste der skete denne uge var, da jeg efter arbejdstid kom ned til min bil, og der sad et lille hjemmelavet stykke papir med teksten: Flot parkering... kvinde !!! Man kan jo tage det som en hæder... men det var det nok ikke ment som, fniiis :-D
Jeg skulle møde kl. 10, og så er det nærmest umuligt at finde en P-plads, så jeg holdt et lidt "frækt" sted, og så fik jeg altså denne hilsen med hjem, og den ryger selvfølgelig lige i albummet med dokumentation af, hvad der sker en helt almindelig hverdag !
Ellers var det Majkens (rigtige) fødselsdag, vi fik bestilt sommerferie til Sydengland og jeg havde besøg af 2 tidligere kollegaer, rigtig hygligt.
Så mangler jeg uge 7 og 8...  jeg har været alene hjemme denne weekend, og skulle scrappe en masse, men jeg har også brugt tid på at vaske alle mine glas af, da vi skal have flyttet om i stuen, så var nødt til at tømme mit dækketøjsskab

4 kommentarer:

Karina Beck sagde ...

Flot Project Life. Det er hyggeligt at følge med.

Charlotte sagde ...

he he - sjovt at du gemte den lille seddel fra en vred mand. :) Herligt input til PL siderne. Og sikke flotte billeder du fik taget af havens fugle - du må være SÅ tålmodig at du kan fange dem så fint. :) .. og en ko sti ... det er da sjovt, at de ikke går lige.
Elsker hvad du har fået med i uge 7 og jeg glæder mig meget til at se uge 8. :)
God weekend til dig.

Charlotte sagde ...

... Elsker hvad ud har fået med i uge 6, mente jeg. Sorry! :)

Annette sagde ...

Skønne sider du har lavet, og sjovt med den seddel. Det kunne da have været en værre - og dyrere seddel. ....haha.

Du kan da bare flytte. Så får man vasket alt af......ALT.
Og vi undrer os over, at vi har SÅ mange glas - i et hjem hvor der ikke drikkes voldsomt meget !
Snart på gensyn.