søndag den 14. april 2013

Fiskeren #21


Den sidste morgen i Cienfuegos, inden busafgang retur til Havanna og derefter hjem dagen efter.
Vi startede tidligt ud, for Luis  havde spottet, at vi helst skulle være hjemme inden frokost pga varmen. Kl. 8.30 gik vi således ind af strandpromenaden, Maleconen, til selve byen. Merete holdt fri denne morgen, da hun havde været meget tidligt oppe for at fotografere solopgangen oppe fra hotellets tag.
Vi kom forbi denne fisker... eller måske sad han bare og nød morgenkaffen. Kunne lige se dette foto skulle blive fint og symmetrisk som han sad der i midten mellem de 2 palmer i det spæde morgenlys.
LO'et er det 2. af de 2 LO'er jeg fik påbegyndt til Anjas midnatsscrap i oktober. Synes altså det er svært at genoptage et LO efter så lang tid.
Og nu skal jeg i gang med PL for uge 14.

5 kommentarer:

Charlotte sagde ...

Hvor er det bare et smukt billede du har scrappet. Så nydeligt! Sikke en flot udsigt og så de palmer .... ahhhh. Lækre farver og forskelligt pynt. Jeg elsker at kigge på dine små fine detaljer her og der.
God søndag til dig.

Linda sagde ...

Smukt og nej hvor vi da bare snart trænger til sådan et flot vejr...
God søndag

Margit sagde ...

Super flot LO... rigtig, rigtig godt... at det bare står så flot uden alt for meget pynt... det er fotoet man fokuserer på... og sikken et foto... sjovt som det at tage billeder kan få en drejning fordi vi ved, vi scrapper de billeder, vi ta'r.... ;o)

Kirsten sagde ...

Jeg kan rigtig godt lide det billede, og som sædvanlig har du fanget farverne i billedet super fint. Det er du altså bare så god til. Lækkert brug af dims rundt omkring. Jeg får helt lyst til at stikke af til sydens sol og palmer. Du var sikkert ikke kommet i tanker om at tage sådan et billede før du begyndte at scrappe, men det gør sig super godt på et LO.
Rigtig god uge :-)

Annette sagde ...

Flot, flot, flot.
Godt set at få fotograferet den fisker imellem palmerne. Og dine farver er jo fantastiske.
Super skrift du har lavet til titel.
God dag herfra.