søndag den 7. april 2013

Rotur på Toa-floden #20

Under opholdet i Baracoa var vi på 2. dagen en tur ude at køre i en gammel, gammel safaribil, H. siger det var en Dodge fra ca. midt i 50'erne... men den var da fint shinet op. Efter at have besøgt en lille fabrik, der forarbejdede kokosnødder, kørte vi videre ud af byen op til en botanisk have, hvor Toafloden løber igennem. Der blev budt på sejltur ud til havet, det vil sige floden løber ikke direkte ud i havet, men slår et knæk til venstre for en kæmpe sandbanke. Men jeg skulle ikke ned i den bette robåd, så jeg blev tilbage og ventede. Gik en tur rundt i haven og kiggede på diverse planter. Vores chauffør kom hen til mig, pegede på sit øje og vinkede af mig: der var noget jeg skulle se; han talte jo ikke dansk og mig ikke spansk. Jeg fulgte efter, og vi kom hen til en lille hytte, hvor 2 mænd sad og stegte 2 pattegrise på spid...
- Efter ca. 1½ times sejltur kom min familie + Luis retur. Synes det her billede er så godt, fordi de vinker af bare gensynsglæde :-), de havde haft en fantastisk tur ud til den store revle og Det caribiske Hav.
Det her LO begyndte jeg på i oktober, da jeg var til midnatsscrap hos PTW, billedet var sat på og vimplen med de runde dimser... det var faktisk lidt svært at tage tråden op, er ikke sikker på LO'et var kommet til at se sådan ud, hvis jeg havde lavet det hele fra starten af i dag.
Jeg har et andet halvfærdigt LO fra den aften, kommer på senere.
Baracoa var et spændende sted, der er så mange billeder derfra, der egner sig til scrap. Vi fløj dertil fra Havanna og var så med bus til byerne langs sydkysten.


1 kommentar:

Kirsten sagde ...

Lækkert LO hvor du har fanget farverne i billedet super flot. Har jo set billedet i et af minialbums'ne til pigerne, men det er endnu flottere i denne her størrelse :-)