søndag den 2. december 2007

2. december, 1. søndag i advent...

...nedtælling til det nye kirkeår. Vi (jeg) har ikke en gang fået lavet en adventskrans/stang, der er jo kun os 2 gamle til at se på den, meeen måske jeg får fikset en i ugens løb.

Ellers begyndte dagen med at det knap blev lyst, så hvordan finder man ud af, hvad klokken er, når der ikke er lysende tal på vækkeuret. Havde været oppe ved 4-tiden, fordi hunden krattede på madrassen, hvilket betyder at det er tissetid (lille hund, lille blære). Ned af 15 trappetrin, åbne hoveddøren, der blæste en stiv og kold kuling ind, hunden ind igen, op af 15 trappetrin, under den lune dyne, så falder man rigtig godt i søvn igen og har svært ved at vågne før altså at klokken er henad 9. Efter morgenmaden drog vi til byen, fordi en møbelforretning havde averteret med et spisebord, som vi kunne tænke os. Men jeg kunne ikke li' stolene, så vi opgav og kørte hjem.
Fik lige lidt frokost og så læste jeg Explorer-tillægget Jyllandsposten fra i går, alt om Thailand, bountystrande med hvidt sand, palmer og turkist vand, hvem gad ikke godt det her i alt det grå. Der er lavet en undersøgelse med de 100 bedste charterdestinationer, og Thailand har bemægtiget sig de første 6 pladser. På sidstepladsen ligger Sunny Beach i Bulgarien, så der behøver vi ikke tage hen.
Så kom min mama og vi fik en kop kaffe, lun æblekage og jødekager.
Så var det også tid at scrappe lidt, jeg sad nede i stuen foran brændeovnen og gjorde mine to turkise sider færdige.
I aftes ringede forresten en af vores venner, hun er sygeplejerske i et lægehus, og spurgte om jeg ikke kunne tænke mig at komme derhen og arbejde som lægesekretær. 30 timer om ugen. Men jeg har prøvet at arbejde i praksis i 13 år og har vist fået nok af det, så jeg bliver hvor jeg er på kirurgisk afdeling på sygehuset. Lægehuset ligger i en lille by, hvor en af landets største scrapforretninger ligger, så en evt. lønstigning ville nok blive lagt der...
Efter aftensmaden så vi sidste afsnit af Michael Palins film om rejsen gennem Sahara (i aftes kom vi nemlig til at se Anja og Victor-filmen).
I morgen venter en arbejdsdag fra 8-17, men opløftende er det, at jeg og mine kolleger hver har købt 3 gaver til en pakkekalender, så det blir lige lidt hygligt at komme i gang med. Og afdelingsledelsen plejer at gi' en stor julekurv med chokolade fra Frelleren, hvornår mon vi får den. Skal huske at have cameraet med og forevige den.
Det mest julede i dag var jødekagerne til kaffen !

1 kommentar:

CresceNet sagde ...
Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.