onsdag den 5. december 2007

Lys i mørket, 5. december

I går var jeg så heldig at trække en julepakke fra pakkekalenderen ude på arbejdet. Det var 2 fyrfadslys med 2 fede engle på ! Jeg har så mange fyrfadslys, tror jeg pakker dem ind og tager dem med til pakkelegen ude hos Heidi på fredag, hvor vi er nogen, der skal til julefrokost.
Så har vi fået sat lyskæde på et par tujaer ude ved hoveddøren, de lyser godt op her i mørket. Jeg skal lige have bundet nogle røde silkesløjfer på, så ser det rigtig juleagtigt ud.
Har fået købt et par julegave, men tror jeg skal have lavet en liste over de julegaver jeg skal nå endnu, det er heldigvis ikke så mange, da vi ikke er så mange i familien. Har også tænkt på, at jeg lisså godt kan begynde at få skrevet julekortene, det plejer jeg nemlig altid at gøre i sidste sekund.

I dag har jeg sendt min kollega MaiBritt på ferie, hun skal 14 dage til Egypten, først på Nilkrydstogt (for 2. gang), så en rundtur til Alexandria og bagefter badeferie ved Hurghada. Sønnen er guide dernede, det er hans sidste sæson, så derfor skal hun derned på besøg endnu en gang. God ferie Maibritt, håber du sender en mail.

4 kommentarer:

Marianne sagde ...

Det ser rigtig godt ud med de lys i haven , det er kun sneen vi mangler nu.
Julekort ja, det må jeg også se om jeg kan få gjort lidt ved.
Marianne

MH72 sagde ...

Ahhh ja, hvem kunne ikke bruge en uge (eller to) sydpå...
Det ser godt ud med lysene ved døren!

Kirsten sagde ...

Det ser godt nok hyggeligt ud :-)

Uh... jeg gad godt en tur til Egypten. Heldige asen...hende Marianne :-) Ej, det er hende velundt. Det er også med at benytte sig af, at sønnen er guide dernede (så længe det varer):-)

Kirsten sagde ...

UPS !!!!!
Nåh, ja - Kært barn har mange navne....:-/