lørdag den 8. december 2007

Julefrokost hos Heidi


Tigerrejer på spyd og div. fotos


Endnu en gang åbnede Heidi sit hus for at holde julefrokost, ikke traditionel julefrokostmad, men tigerrejer på spyd, røget tun i pandekager, oksefilet med rodfrugter, farseret andebryster med rødkåls- og rissalat, ris a la mande m. abrikossovs og chokoladekage m. creme fraiche. Kaffe/the og chokolade.

Vi var 12 scrappepiger, der nød en fin aften. Vi spillede jo også pakkespil, det er altså sjovt, for hvad ender det med vi får. Vi havde allesammen en scrapting med + en pakke med noget andet. Spec. en meget lang pakke skiftede hele tiden ejer, men den heldige blev til sidst Jeanette og inden i pakken var en riskost med en nisse forneden, lige beregnet til at stille ved hoveddøren.

Tak for en dejlig aften, hvor nogen holdt længere ud end andre, ja nogen har vist også overnattet !

5 kommentarer:

Majer sagde ...

Ej hvor ser det bare flot ud med de tigerrejer på spyd. Man kan godt blive lidt træt af for mange trzditionelle julefrokost og jeres lyder som et lækkert alternativ :-)

Kirsten sagde ...

Det ser sørme hyggeligt ud.
Flot anretning med tigerrejerne, UHM...
Ja, pakkespil er skægt. Jeg kan huske en gang vi spillede det herhjemme til en julefrokost, hvor folk var ved at "komme op at slås" over en rund pakke, der klukkede. Det viste sig at være et glas syltede mandariner, - det kan nok være, at der var én der blev skuffet :-)

Var det nogen gode scrappegaver ?

Kirsten Gro sagde ...

Det ser godt ud med den mad. Der er altid en enkelt pakke som alle bare VIL ha´. Håber i alle fik en pakke med hjem igen.

Heidi Jensen sagde ...

Ja tak for igår. Det var rigtig hyggeligt. Altid sjovt med pakkespil.
Vi der kunne holde ud, gik i seng ved 4 tiden. Efter et par enkelte brandbiler og en DEL portvin
Maden var faktisk rigtig god, og anderledes. Ikke så fed som julemad tit er.
Stod op igen ved 9.30 tiden.

Charlotte Ravn sagde ...

Ja tak for en hyggelig julefrokost! Vi var jo et par stykker som holdt ud til de lyse timer ;) det var noget super lækkert mad!