lørdag den 8. marts 2008

Nogen, der har scrappet i dag ?


Håber alle dem, der tog til Ejsing til Jyllandsscrap har haft en god dag med mulighed for dejlige indkøb af nyt til scraprummet...

Selv har jeg været en tur hos Heidi fra 9-17, og bortset fra 3 pauser, scrappede vi flittigt hele tiden. Til frokost tog vi til Ringe på Café Wessel og nød en tapas med 5 forskellige lækkerier, Heidi var særlig sulten og valgte 7 slags. Jeg havde lavet en æbletærte til kaffen og kl. 9 startede vi med rundstykker. Midt på formiddagen kikkede Marianne forbi, dog uden scrapsager.

Heidi er ved at lave en BOM, og jeg kan godt love den blir flot.

Jeg fik kun lavet et LO, men jeg er heller ikke så hurtig. Det er fra min datters gymnasiefest først i december sidste år, hvor hun havde været henne og sy kjole af 2 forskellige stykker lilla stof.

Solen har skinnet fra en skyfri himmel hele dagen, mens vi har siddet nede i kælderen og dyrket vores hobby. Men man kan jo scrappe i al slags vejr !

2 kommentarer:

Kirsten sagde ...

WAUW hvor er Majken dygtig til at sy. Det er da godt nok en flot gallakjole.

Smukt LO, - det er nogen rigtig dejlige farver.

Vi havde en hyggelig dag i Ejsing, det kan jeg også forstå I havde i Gislev :-)
Nu glæder jeg mig til Convention. Ikke bare til selve Convention, men også til ferien bagefter. Nu ser det jo ud som om den bliver til noget, da vi jo sikkert ikke skal strejke alligevel. ;-)

Lesli sagde ...

Wonderful page - I love the colors you used!