lørdag den 15. marts 2008

Udfordring nr. 5

Mit bidrag til udfordringen, som er det grimmeste LO jeg nogensinde har lavet alt inkl. ! Nu lød opgaven, som jeg læser det, ikke specifikt på 80'erne, men det vi tænkte på, når vi hørte den lækre sang... og jeg tænkte straks på den nat, hvor jeg blev "ude" ! Og var frk. Monroe måske ikke en pige, der ville have sjov !
Tror jeg til næste opgave vil lave et hurtigt-LO på max. ½ time, da jeg bruger alt for meget tid på de her LO'er, men lur mig, om jeg alligevel ikke bliver så optaget, at der går flere dage...

8 kommentarer:

Susanne Meltesen sagde ...

Jg synes nu, det er et totalt sjovt LO. Vildt flotte farver og flot opsætning.
Det kan du godt være stolt af... ;o)

Christina / LaChris sagde ...

Hold kæft jeg synes at det er et vildt fedt LO du har lavet !!!! (undskyld mit sprog, men jeg er faktisk meget begejstret)Det er overhovedet ikke spor grimt ! Herlig tekst...kan godt li den måde hvorpå du har fremhævet nogle af ordene.

Mutte sagde ...

Jeg synes også at det er et total godt LO. Jeg synes det er en sejl måde du har lavet teksten på. God påske til dig

Kirsten sagde ...

Sikke noget vrøvl, at det er grimt..... HI-HI.... Tror du måske at jeg vil stemme på et LO, der er grimt HI-HI... Jeg har ramt dit LO igen..... :-)

Nej, helt ærligt, så er det hamrende flot. Jeg synes din historie er skøn,.... jeg kan godt se mig selv i den.... hmm.....

piabau sagde ...

Synes også det er et super flot lo, det var en af mine favoritter, det er en flot opsætning og flot kombination af papir

Majer sagde ...

Ej, er det dig dig har lavet det?? Jeg hyggede mig rigtig godt med at læse din journaling, mens jeg spekulerede over, hvem det mon var det havde oplevet det. Dejligt at få styr på det nu :-)

Dorit sagde ...

Tak for alle jeres søde og venlige ord !!

charlotte sagde ...

Altså, jeg kan ikke se, at dette LO skulle være grimt, som du skriver. Jeg er VILD med det. Synes altså du har fået scrappet en vildt god historie fra "dengang" og det er super fedt, som du har lavet tekstboksen, med de ord der "popper op". Dejligt friske farver - og JOW M. Monroe var da en pige til noget gang i gaden!
Rigtig god søndag til dig. :-)