søndag den 10. august 2008

ATC-kort

Så blev jeg endelig færdige med serien på 12 ATC-kort, det har også holdt hårdt, og taget mig rigtig lang tid, jeg gør nok for meget ud af dem, men det er nu nok en gang min ATC-stil. Og selvfølgelig er de blå og selvfølgelig er det noget med rejser.
Synes ellers jeg fik den eminente gode idé at anvende nogle gamle frimærker, men hvad så jeg på en blogside, det var der også en anden der havde (kan ikke huske hvis det var).
Nu mangler jeg bare at stemple navn mv. bagpå, så er de klar til at forlade hjemmet.
Ved ikke rigtig om det er noget, jeg vil fortsætte med, men det kunne godt blive et fremtidigt sommerhus-projekt, da man ikke behøver at pakke så meget til de små kort, hvis man altså sætter opgaven lidt i system.



......
I går, da der indmellem var lidt solskin, fik jeg denne i linsen. Det er en Stor Perlemorssommerfugl. Det er bekræftet på >www.naturogfugle.dk<, der sidder simpelthen nogle nørder, der bare ved ALT om naturen.





10 kommentarer:

Pia sagde ...

Hvor er de flotte de ATC kort, fyldt med flotte detaljer og god ide med et gennemgående tema

Karin sagde ...

Kan dælme godt forstå det tog lang tid med dine ATC kort for de er da mega detalierede, flotte!
Kanont billede af sommerfuglen. En gang ved lejlighed må jeg altså ha at vide hvilken linse man skal ha til sådanne billeder. :-)

Kirsten sagde ...

Super, duper flotte ATC kort, og ja, - du har sørme gjort meget ud af dem. Jeg kan godt forstå at de har taget lang tid.

Smukt, smukt billede af sommerfuglen. Du er en kanon god fotograf :-)

Karina sagde ...

Rigtig flotte ATC, med så mange fine detaljer. Sig til hvis du vil bytte ; )

Anne Bente sagde ...

wawww total flotte ATCer lækre detaljer, og det billede hvor er det flot :)

Susanne sagde ...

Dorit det er da bare så super flotte ATC kort du har lavet - dit Cruise kort ville jo falde godt ind til min Norgetur, så bare sige til, jeg kan ikke rigtig finde ud af det med ACT kort endnu, men bytter gerne med andet :)

Cowgirl sagde ...

Wau siger jeg lige som de andre - dine ATC kort er vidunderlige - bliv endelig ved. Ærgerligt jeg ikke kommer til friskolescrap i denne omgang - ellers havde jeg taget byttemappen med

Marianne sagde ...

Hej Dorit. Hvor er de bare skønne dine atc kort. Jeg vil meget gerne bytte med dig, hvis du er interesseret.

kig på min blog www.mariannes-atckort.blogspot.com

Knuz Marianne

Kirsten Gro sagde ...

Meget flotte kort du har fået lavet! Det kan også godt ses på dem, at det er nogen som har taget tid at lave. Hurra for at du bruger så god tid på dem! Jeg bytter gerne med dig ved lejlighed.

Vibeke Randa sagde ...

Hvor er de bare flotte...

Jeg er ved at starte med at lave ATC kort. Men sig til hvis du har lyst til at bytte. Det må i andre også gerne =:o)