fredag den 29. august 2008

Ugens højdepunkt - 35

I går fik jeg en del nyt sommertøj til en forestående rejse til de varme lande.
Stof er ikke hvad det var, det kryber jo nærmest for hver vask, så det fra sidste sommer passer lige knapt. Derfor var det med salig fryd jeg så at "min" tøjforretning havde minus 50 %, så jeg fik købt 5 bluser og et par lyse bukser for 812 kr. Så nu er sommerdresset klar til sydens varme, og jeg glæder mig da også helt vildt til at komme af sted, nu da jeg har arbejdet hele sommeren (den ene sølle uge vi havde i uge 26 kan jeg slet ikke huske) og set alle tage på ferie og komme hjem igen, og jeg sidder der stadig.
Ellers er der ikke sket noget sindsoprivende. Ja, vi var da godt nok til åbent hus længere nede af vejen i eftermiddag, hvor et par unge mennesker i en af gårdene har startet en økologisk landhandel, så vi kom til smagsprøver på det hjemmebagte brød og en lækker kage. De åbner rigtigt næste weekend. Man kan også købe øko-kød der, da de selv har køer, det glæder jeg mig til at smage, selvom det nok bliver hundedyrt (kan man sige det om kokød ?!) Der var godt nok kommet mange mennesker, hele deres lange indkørsel var fyldt med biler + et stykke hen ad vejen til begge sider. Det lover jo godt, jeg må håbe de kan få det til at løbe rundt. Udover kolonialvarer og kød sælger de også slynger.... ja, jeg vidste ikke hvad det var, men det viste sig at være sådan nogle nymodens langagtige nogen til at vikle ens barn i, så man kan bære dem enten foran eller bagpå ryggen... slynger ved jeg, at jeg ikke får brug for, men jeg har da bestemt lyst til at købe lidt kolonial en gang imellem.

---------
Og til sidst lige et billede af vores engletrompet, der blomster med store hvide blomster, de har en meget kraftig vanilleduft om aftenen.

2 kommentarer:

Karina sagde ...

Hej Dorit
Rigtig god ferie til varmen.
Og jeg kunne da godt tænke mig en økologisk gård lige i nærheden Uhm ; )

Jeanette sagde ...

hej Dorit du må have en rigtig god ferie. Jeg er ved at pakke scrap, vi skal jo til Jylland og scrappe i morgen