søndag den 17. august 2008

Lidt scrap fra Nilen

Det er efterhånden lang tid siden, jeg har scrappet sådan rigtigt, da jeg jo har været i gang med mine ATC-kort. Og det er også ret lang tid siden jeg har scrappet på mit Egypten-album, var kørt lidt fast i nogle sider, men da jeg var til scrap i går, havde jeg pakket mit album og gjort klar til de par sider jeg regnede med at nå.
Det er vist sådan, at der altid er nogle sider, der ikke rigtig vil flaske sig, og så'n har det specielt været med dette:Da Heidi og jeg en november-weekend var til Scrap-a-Ganza, var vi på et ellers rigtig fedt kursus, hvor vi lærte at lave et album på samlebånd. Fint tænkte jeg, det kan jeg lige overføre til mit Egypten-album, så kan det nemlig hurtigt blive færdig, men jeg er da blevet noget klogere efterhånden. Det hele gik ud på, at lave siderne ens med 1/3 papir udskåret og limet på ind mod midten. (disse to sider sidder ikke overfor hinanden, så derfor sidder det mønstrede 1/3 heller ikke i hver sin side) Derefter gik man frem sådan, at man tog hver pynteting for sig og gjorde det klar, klistrede på alle siderne (20), stemplede med de stempler, der skulle på, sværtede, limede på og så fremdeles. Forskellen fra underviserens album og mit, er nok, at til hendes var alle billeder holdt i sort/hvidt, alle sider i beige, pynt mv. i gråt, beige og lyserødt og sort stempling.
Mine fotos er jo så forskellige, så det er temmelig umuligt at få siderne gjort færdige i kun få farvevalg. Så det er gået lissom det plejer: laaangsomt. Dog har jeg forberedt hver side, sådan at billeder er puttet ned i hver plastiklomme, siderne er valgt til mørkebrun DWCV-karton og papiret er skåret ud i 1/3-stykker.

Mit 2. LO fra i går er jeg lidt mere tilfreds med:En optælling her til morgen viser, at jeg stadig mangler 13 LO'er, så jeg bliver ikke færdig, før vi smutter ud på den næste ferie.....


6 kommentarer:

Kirsten sagde ...

Det er 2 dejlige LO'er du har lavet her. Specielt det sidste synes jeg er flot. Dine overskrifter går da rent ind.

Det er sjovt at komme ind og se hvordan de lokale bor, især når man se så fremmedartet et sted :-)

Anne Bente sagde ...

sikke flotte loer du har lavet, og herlige billeder:)

Pia sagde ...

Flot lo og skønne billeder, bliver dog lidt betænkelig når jeg hører besværet, vi skal på krydstogt på Nilen til oktober, så det kan være jeg kun skal fotografere sort/hvid billeder, må have 2 cameraer med

Jeannette Lauridsen sagde ...

Det er da 2 dejlige LO'er du har fået lavet, og farverne passer rigtig godt til dine billeder. Glæder mig til at se flere af dine billeder.

Majer sagde ...

Kender alt til det med at det bare ikke flasker sig, når man arbejder med det. Men synes nu at det er lykkedes meget godt for dig :-)
Kan særlig godt lide det nederste... måske fordi farverne er lidt mere dæmpet.

Kirsten Gro sagde ...

Tjahh der kan jo være fordele ved serieproduktion, men det er måske ikke altid lige hensigtsmæssigt når det er LO. Det kan jo godt blive lidt kedeligt at kikke på. Jeg foretrækker nu den måde du gør det på. Det giver et spændene resultat!