lørdag den 16. august 2008

Ugens .....punkt (33)

Hvis ikke lige det var fordi Majken kom forbi i aftes og hyggede lidt med sine forældre, inden hun igen-igen fræser til Djursland på sin MC, så skete der faktisk ikke noget særligt hele ugen. Jeg har ikke lavet andet end at stå op og gå på arbejde, og så har jeg sagt farvel og god ferie til min kollega, der nu starter sine 3 ugers ferie, hvoraf de 2 skal tilbringes på Azorerne. Så i de kommende uger bliver der nok mange højdepunkter med at passe både mit og hendes arbejde !
I dag har jeg jo været til scrap på friskolen i Gislev, og det var en dejlig dag. Vi var kun 7 + Anne Thormose, som lige kom på besøg med lidt varer, som vi kunne købe af. Heldigvis, for nu da Multiscrap er flyttet til Odense, er der slet ingen mulighed for at få scrap-shoppet. Hele formiddagen gik med at stemple, stemple og stemple, selv jeg stemplede. Derudover fik jeg lavet hele 2 LO'er til mit Egyptensalbum.
Vi kom ikke igang før kl. 10, fordi vil lige skulle starte med rundstykker og kaffen/the. Vi havde selv frokost med og til eftermiddagskaffen var der hjemmelavet æblekage, og aftensmaden hentede vi omkring kl. 20.30 fra den lokale grill. Så var vi et par stykker, der kørte hjem, men de sidste natteravne scrapper sikkert endnu !

For ikke at alle skal tro det kun går op i de gode kalorier, så skal dette billede vises, og det ER fra i dag4 kommentarer:

Kirsten Gro sagde ...

Nå da da, det er da noget af et reklamefoto :-)
Jeg kunne desværre ikke være med denne gang, jeg har jo været på skrottur :-)

Pia sagde ...

Jeg er misundelig på jeres scrapdage, lyder som om i råhygger med andet end scrap.Ha' en god søndag

OLIVIA sagde ...

Hej Doritten

Tak for dejligt hyggeligt selskab igår!! Det var bare så hyggeligt. Vi var lige et par natteravne, som fortsatte til kl. 01.00, men det var bare hyggeligt.

Knus fra Pernille

Dorit sagde ...

Ha-ha Pernille og selvtak. M. og mig snakkede om på vejen hjem, at I nok fortsatte til kl. 1, vi kender jer alt for godt, gør vi, og heldigvis for det !