søndag den 6. april 2008

6. Convention

Så er den 6. Convention vel overstået. Vi var 120 scrappeglade piger i alle aldre, der scrappede på livet løs og handlede lækre sager i standene, og der var jo lidt for enhver smag.
Ikke mindst afleverede mange færdiggjorte LO'er og kort til skitsekonkurrencen, og der var simpelt hen så mange flotte og superkreative af hver slags, så det da nærmest var umuligt at vælge ud. Men der blev kåret en 1., 2. og 3 plads i de hver kategori.
Kurserne forløb godt, der blev undervist i minialbum, værtindegaver og -æsker samt holdt et foredrag i grafisk design og scrapbooking v. Susanne Melthesen. Da det var det eneste kursus jeg deltog i, kan jeg kun sige, at det var supergodt, for her fik man gode idéer til hvordan man opbygger sit LO, måske et slags basiskursus, som alle kunne have gavn af. Tak til dig Susanne !
Der var tag-koncurrence hos Scrap-is-Fun, pynt dit bogstav hos Orion-design, og sponsorgave-udtrækning og meget mere, så mange gik hjem med en eller flere gode præmier.
Kl. 19 var festen forbi og oprydningen begyndte, alle var færdige kl. 21, hvor der blev serveret smørrebrød til alle handlende og hjælpere.
Håber alle fremmødte scrappere og kortmagere havde en dejlig dag, i hvert fald er det rigtig dejligt at møde så mange glade hobbyfolk.
Der er sikkert foregået meget andet, men dette var set gennem mine briller.
Som så mange andre fik jeg ikke lavet alverden, nåede faktisk kun at få billeder og lidt papir/karton frem, men pyt, jeg hyggede mig gevaldigt.Udtrækning af gaver v. Heidi

Ulla skal til at scrappe sin barnebarns 1 års fødselsdag

Kirsten Gros LÆKRE scrapkuffert, Tim Holtz skulle være designeren !

2 x Marianne, lodder skifter hænder

LO'er fra skitse 1


LO'er fra skitse 1


LO'er fra skitse 1


LO'er fra skitse 2


LO'er fra skitse 2


LO'er fra skitse 2Jeanette demonstrerer diverse scrapmaskinerLise: så er der gang i oprydningen

3 kommentarer:

Charlotte Ravn sagde ...

Ja som alle de andre gange var det en super duper dejlig convention, som Heidi og hendes søde hjælpere havde stablet på benene! Hehe vi nåede vist, at få lave ca. lige meget (lidt) os to!

Susanne Meltesen sagde ...

Ri´gtig skønt, var det - og sikke nogle go'e billeder, du har fået taget.

Her nåede man heller ikke en klap andet end at handle, snakke, holde kursus, snakke, handle, snakke, holde kursus, handle, handle, snakke osv... ;o)

Maribi sagde ...

Herlig convention. Dejlig god plads ved bordene, skønne butikker til shopping og skøn stemning. Tak for en dejlig dag.