fredag den 18. april 2008

Mors nye dyt...og fars, nu med foto

Jeg har lige købt anden bil, med et dejlig STORT bagagerum i, sådan rigtig til alt scrapudstyret, når man tager ud for at dyrke sin hobby. Det er en Peugeot 306 st.car, fik den i går, og nu står den pænt ude i garagen, og må ikke gerne komme ud i regnvejret ! Den har en pæn rød farve, er bl.a. med centrallås og airbags, hvilket der ikke var i den gamle, og alt mulig smart dims, som jeg ikke er vant til. Den vil så også have lidt mere benzin end den gamle, men så kommer vi også hurtigere frem, da der en en del flere heste under kølerhjelmen. WRROOOOOOOOM, så I røgen !!!

Og min gemal er lige blevet ejer af en Porche, den er også rød..... det skal vist lige tilføjes at det er en 1-cylindret traktor fra 1959...... det smarte ved den er, at den er udstyret med en brændekløver, så er vi fri for at leje en, hver gang der skal kløves brænde til vinterfyringen.
Er den ikke sej !? I hvert fald er vi jævnaldrende...


6 kommentarer:

Kirsten sagde ...

Tillykke med det nye køretøj. Hmmm.... dyr hobby, når det kræver en ny bil som scrapsagerne kan være i.... HI-HI...
Men skulle den nu ikke hellere have været blå? :-)
Vi er på vej i sommerhus nu (denne gang uden scrapsager, synes ikke lige jeg kan overskue at få pakket noget, - scrapbordet ligner noget der er løgn pga. Ibens udfordring - hun gør det ikke ligefrem nemt for os - hende Iben HI-HI)og bliver der til søndag aften.
Rigtig god "St. Bededagsferie" til Jer :-)

Marianne sagde ...

Dorits nye automobil
den er rød og fin
tilykke- tilykke- tilykke

Den kan skyde en vældig fart
bare den bliver fyldt med scrap sager.
tilykke- tilykke- tilykke

Heidi Jensen sagde ...

TIlLYKKE med den nye dyt.Glæder mig til at se den her i Gislev.

Pas nu på at Henning ikke bytter bil med dig.

Dorit sagde ...

Ha-ha, der er nok en poet her på linjen...
Der er jo også døre ved bagsæderne, så det er nemmere at komme ind bagi, i stedet for at skulle vippe sæder og falde resten af vejen ind pga sikkerhedsselerne. Men tror lige jeg ska ha tjekket, hvordan min store scraptaske tager sig ud i det 442 liter store bagrum...
Kirsten: ha en liflig St. Bededagsferie. Vi har ferie i næste uge og tager også et par dage til øen mod øst. Er slet ikke begyndt på udfodringen, kun i hovedet er der lagt lidt planer.
Gode fridage til dem der kom forbi her !!

Celular sagde ...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Celular, I hope you enjoy. The address is http://telefone-celular-brasil.blogspot.com. A hug.

Charlotte Ravn sagde ...

Tillykke med den nye dyt! Den lyder lækker! Skal vi ikke se billeder af dyret?