tirsdag den 29. april 2008

Efter Eventet

Så er alle hjemme fra scrappeturen til Helsingborg, og vi er vist dårlig landet endnu. Det var en rigtig dejlig weekend. Der var ikke så meget nyt på kurserne, det bedste ved sådan et arrangement er da helt bestemt at møde alle de andre scrappeskønne tøser, man ellers kun "ser" på blog'ene ! Dejligt at møde Jer IRL !
Jeg synes vi fik så meget dejligt materiale, at jeg har lyst til at vise det her til dem, der var så uheldig at måtte blive hjemme. Tag med næste gang, sir jeg bare !
Heidi og jeg ankom fredag til Helsingør, hvor vi mødte Charlotte H., Charlotte R., Karin og Kirsten. Vi fandt hurtigt et sted at spise frokost, og derefter fandt vi også det billigste sted, ha-ha, hvor vi købte lidt våde varer.
På turen over Øresund sejlede vi om kap med Dannebrog, der dog returnerede til Helsingør og lagde sig flot lige foran Kronborg. Se senere !

Vel ankommet til Sverige kørte vi 10-15 km nord på til Höganæs, hvor Scraproom ligger, og der handlede vi lidt, ikke meget, kun så'n en smule. Retur til Helsingborg, hvor vi fandt vores hotel, tjekke ind, finde de 2 mikroelevatorer, der var til rådighed for alle 136 deltagere, dog ikke på èn gang (der var alt for lidt elevatorkapacitet, tænk dog på vores scraptasker !) Vi spiste aftensmad sammen i restauranten, vældig hygligt, for der var efterhånden kommet flere, som skulle overnatte til lørdag.
...
Lørdag morgen tidligt op, tjekke ind ved bordene og få vores godteposer. Der var et stort kit med album m. alt tilbehør, har endnu ikke haft det lukket op, men lækkert set det ud.
Til forskel fra sidste år skulle vi blive i det samme lokale til alle 7 kurser, og så måtte scrapfirmaerne rykke rundt i stedet. Dejligt for os ikke at skulle bruge tid på at finde frem til en nyt lokale efter hvert kursus. Der var bare alt for lidt plads ved bordene, vi sad som sild i tønder. Synes også der var utrolig dårlig akustik af et mødelokale at være. Vi var 53 quinder i vores kursuslokale...

Ikke at forglemme var der jo gode indkøbsmuligheder for de scrappelystne: Arkivet og scrapaddicted havde hver 2 dobbeltværelser, der var omdannet til scrapforretninger. Der var ikke meget plads, det var med at komme, når der var mindst belastning.
...

Vores 1. kursus kl. 09 var Making Memories med Garden Party Program "Spring Fever". Vi skulle lave 4 LO's i dejlige forårsfarver. Vi har ikke billeder med, men skal kun gøre LO'erne klare til at sætte fotos på derhjemme. Der var flotte chipboard til, som jeg slet ikke kunne nænne at bruge, klistermærker, samt en æske transperante blomster:


---
Til hvert kursus er afsat 1½ time, og det er meget passende, ikke alle er lige hurtige. Vores næste kursus var med hyperaktive Karin, en af arrangørerne. Hun synes det var passende at lave en "Canvastavla", altså hvor vi fik udleveret et styk malerlærred 20 x 20. Vi skulle stanse et par store sommerfugle ud og lidt blade, klæbe dem på lærredet og derefter duppe det hele til med grøn acrylmaling. Når det var tørt kunne sommerfuglene fjernes og vupti stod det hvidt efter dem. Canvassen blev pyntet med bånd og en enkelt blonde, en stor blomst, et par klemmer, der skulle males orange. Ved ikke helt hvad den canvas skulle anvendes til, og på evalueringsskemaet bedømte jeg canvassen som det mest trælse kursus....
Herefter var der frokost og bagefter et tiltrængt lille middagshvil.
Kl. 13.30 start på 3. kursus, som var med Basic Grey. Vi skulle lave en kasse med noget ellers meget lækkert papir, tilbehør i form af knapper og fibers i forårsfarver. Kassen består af sider i 15 x 15, der er låg og bund...
Kassen er ikke helt færdig og nok ikke helt værd at vise frem, men papir, knapper og bånd er OK:
...

Kl. 15.30 var vi klar til dagens sidste kursus, som efter min mening var det bedste: vi skulle lave 2 venskabs-LO'er med papir fra Maja-design. Det er svensk, men udmærkede sig ved, at til os danskere var det lavet med dansk tekst, ligesom vi forresten fik vores informationshæfte med kursusbeskrivelser på dansk, hvilken service !
Det ene LO mangler billedet, og det andet er kun halvt færdig, der mangler 4 store tags, hvorpå er skal sættes fotos. Men papiret fra Maja er superlækkert, fås indtil videre også i rødlige farver.
...

Kl. 18 mødtes vi i restauranten til en dejlig middag med lækker salatbuffet. Kl. 19.30 begyndte det store crop, hvor vi alle sidder i eet stort lokale og bare scrapper på livet løs. Der er lodtrækninger på en billet, og pludselig måtte vi vende vores store, for at se om der skulle sidde et guldhjerte under den. Hjertet gav en præmie med en blok med 14 forskellige ark papir, ved det, for der var et hjerte under min stol.
Forud for eventet var der stillet en opgave med at lave et smykke, der var mange flotte og ikke mindst fantasifulde udgaver. Pia Bau ved vores bord vandt en 2. præmie, se det flotte smykke på hendes blog !
Endelig var der en konkurrence, hvor vi blev delt op i grupper på 7, vi fik udleveret et kit, der lagde op til et minialbum, men det er selvfølgelig meningen, at fantasien skal bruges til at finde på noget helt andet. Jeg var i gruppe sammen med Bau'erne, Kirsten fra Holstebro, Charlotte Scrapbook Fun og Heidi. Vi besluttede at lave en kikkasse forestillende en scrapbutik, og minsandten om ikke vi vandt: en pose hver med det papir, vi havde brugt til opgaven, en æske med filtbogstaver, et lille blomsterstempel og en æske med hjerte/blomsterstempler. Der var andre fine forslag, bl.a. havde en gruppe lavet en zoologisk have, da der var dyr på papiret. Superflotte kreative forslag allesammen....

Croppet varer lige til kl. 24, hvor vi også er ret trætte.
Men da vi kom op på vores værelse var der jo speedway i TV, som jeg kom til at tænde for, og speedway, det er noget, der interesserer Heidi, så jeg var tvangsindlagt til at se det lige til klokken var over 01, pyha.

...

Efter en god morgenbuffet med ALT startede vi igen kl. 09 med første kursus: Bazzill med den meget talende Joye og hendes hjælper Kelly. Vi lavede 3 LO i størrelse 9 x 12", der var også et flot lysegrønt album, som vi skulle pynte med bånd og blomster, men det nænnede jeg ikke.
Kurset var ret ens med det sidste år, det eneste nye var, at vi skulle brodere et hjerte og lave et par syede krydser. Undervejs i kurset deler Joye gaver ud til dem, der kan svare på hendes Bazzill-spørgsmål. Jeg var så heldig, at Heidi vandt en præmie, og jeg kom til at lukrere på, at der også var gevinst til hendes ven, så jeg fik noget karton i 12 x 6.
...

Sidste kursus denne formiddag var med materiale fra Karen Foster.
Vi skulle lave et LO, som det ses med diverse stempler, et rub-on træ, kløverpapir, lidt diamant-brads, sværte mv. Et frisk og forårsagtigt LO, hvis man er til det lidt miksede LO med stempler og maling med penne. Jeg må indrømme at jeg bagefter kom til at købe stempelsættet med 2 forskellige blomster, hjerte, det ternede tekstfelt, en kuvert + et par andre !
...

Efter frokost skulle vi i gang med sidste kursus, det er godt, for så kan vi ikke i stand til at tage imod mere lærdom, vores scrappehjerner kan trods alt også få nok !
Der var QuicKutz på programmet og her skulle vi lave et LO, beregnet for en "positiv forandring i vores liv". Der skulle stanses sommerfugle ud, blomster, en 12" lang ranke "Leavy vine", og bogstaver til teksten, men der var ventetid på QK-maskinen, så vi nåede ikke bogstaverne, og vælger nok også en anden titel end: without change there'd be no butterflies.
Jeg vandt ved lodtrækningen til sidst på kurset den lange QK med vinranken, men da jeg ikke har QK og heller ikke har tænkt mig at anskaffe det, er den til salg, hvis nogen skulle være interesseret.
-------------> og nu til noget helt andet:

mine beskedne scrapindkøb:--
mine gevinster:
og:...

og sponsorgaverne:
...
Alt i alt har det bare været supergodt. I min evaluering skrev jeg, at de havde gjort det igen: holdt en veltilrettelagt scrapevent.
Jeg har fået en del med hjem, i hvert fald fyldte det 2 poser mere da jeg skulle hjem.
Håber vi skal med næste år !


.
.
.
.
.
.

Og nu lidt for de royale:

12 kommentarer:

Charlotte Ravn sagde ...

Tak for hyggeligt selskab og sikke en fin beretning du har lavet om vores skønne weekend!

Christina / LaChris sagde ...

WOW hvor det bare lyder superhyggeligt !!! Det bliver jeg da vist nødt til også at prøve :O) Smadder god beskrivelse af turen og sikke dog nogle skønne ting du fik købt/vandt !!!

Karin sagde ...

1000 tak for Awarden det luner jo. Er lige kommet hjem fra KBH. og her ikke læst det hele endnu, men det kommer en gang i morgen. Det bled et lækkert billede af Kongeskibet :-)

Jannet sagde ...

Det lyder som en super dejlig weekend.
Tak for den levende beskrivelse

Rimkogeren sagde ...

Kendte ikke nogtet til scrab, men jeg må indrømme det pirrer min kreative sjæl!

Susanne Meltesen sagde ...

Iiiihhhhh - det var jo næsten (læs næsten) som at være der selv. Og sikkem ange flotte ting, du har fået lavet - og super lækre indkøb... ;o)

Kirsten sagde ...

Uha, man bliver næsten helt forpustet.... HI-HI...
Det er som en helt kanon tur, hvilket jeg jo også kunne forstå på din mail...
Det er nogen skønne ting du har vundet/fået/købt.
Billedet af Kronborg og Dannebrog er da næsten helt scrapegnet ;-)

Betina Olesen sagde ...

Hvor skønt, tror at dit indlæg er den mest fyldige beretning at denne weekend som jeg har læst indtil nu....
Sukkkk..... må da vist absolut med næste år.... det lyder til at have været en en rigtig dejlig weekend... tillykke med de skønne gaver og gevinster... og nogle spændende ting du har fået købt, især de stempler lurer jeg lidt på...

Hygge fra Betina

Stine66 sagde ...

Hej Dorit.
Lækker beskrivelse af eventet du har lavet. Er du kommet af med din vinranke til QK ?

Anonym sagde ...

It's no Hobie, but it's very stable, moves well and you can seat a lot of friends on the flat-top hulls! LOA: 18 ft. [url=http://officialcanadagoosesoutlet.ca]canada goose outlet[/url] One of Washington's best hikes, Goose Rock Trail is located near Oak Harbor, WA. At this feast, I tried some of the most exotic and delicious Chinese dishes I ever had, the two qualities not always coinciding for me in Shanghai. Goose and duck, foods which were traditional European centerpieces of Christmas dinners before being displaced, are now sometimes served in place of the Thanksgiving turkey.
In climbing Everest later in life, he seemed to have taken a rather calm approach. http://www.icanadagooseca.com There are huge varieties of carry cases in the market. [url=http://officialcanadagoosesoutlet.ca]canada goose outlet[/url]
[url=http://flyballbags.com]canada goose jacket[/url] The vast majority of filers followed the US GAAP Taxonomy calculation and included the changes in cash related to exchange gains and discontinued operations within the concept "gaap:CashAndCashEquivalentsPeriodIncreaseDecrease"; however, there were a hand full which did not include cash changes from exchange gains or discontinued operations within that concept, rather they were additional reconciling items in calculating the total change. [url=http://www.onlinebeatsbydreoutlet.com]beats by dre 2 year warranty[/url]

Anonym sagde ...

In the group with penalties, investors who made a lot of money for the group could choose to dock tokens from "free riders" at the cost of one of their own tokens. [url=http://officialcanadagoosesoutlet.ca]canada goose[/url] The inn is only five minutes from downtown Victoria, and minutes away from many different outdoor activities. "Our manufacturing and export performance is the worst it's been since the end of World War II." He points to a 30% reduction in manufacturing orders over a six-month period ending in March 2009 and a loss of 221,000 manufacturing jobs in the past 12 months as evidence of the deepening crisis.. Consider your insurance costs when purchasing a vehicle - one model can have much higher costs then another..
They don't live near wind turbines. [url=http://www.icanadagooseca.com]canada goose[/url] ~ Rick Anderson, Rovi. [url=http://officialcanadagoosesoutlet.ca]canada goose sale[/url]
http://flyballbags.com City directories list his home as "above" (west) of the Masonic Hall located at 713-721 Chestnut, which is across the street from where you are now, and in images of the Masonic Hall such as the one below we get a tantalizing glimpse of the side of a large, elegant brick building, which might be Pepper's house. [url=http://www.onlinebeatsbydreoutlet.com]beats by dr dre store in new york[/url]

Anonym sagde ...

GM has repaid the government $6.7 billion, but it may take several years for the government to recoup its remaining $43 billion investment.. [url=http://www.2012canadagoosepascher.fr]Canada Goose[/url] Which obviously gave us some more confidence. There are some reports of seizures when combining Panax ginseng with energy drinks or caffeine, according to the National Institutes of Health. For Americans, that means many foreign destinations have effectively become 25%, 30% even 50% cheaper than they were just a few months ago.
(Mostly because said countries are 100% conditioned and enslaved by their capitalist ways, and transnational overlords). [url=http://www.icanadagooseca.com]canada goose parka[/url] They are the label of women's mature and stable, sex appeal and charming. [url=http://officialcanadagoosesoutlet.ca]canada goose whistler parka[/url]
[url=http://flyballbags.com]canada goose outlet toronto[/url] But it is necessary to keep the forage, but also to save their lives, how to do it?While the Captain hearts to consider how the choice of the time, a bow and arrow pierce the air with the shrill sound of the tip of Li, went straight to the Captain of the side door. [url=http://www.onlinebeatsbydreoutlet.com]dre beats pro iphone[/url]