mandag den 14. april 2008

Skitse-LO

Så har jeg endelig fået lagt sidste hånd på det Lo, jeg egentlig ville have lavet efter en af skitserne til Convention, men som jeg ikke nåede.
Det er nok det mest enkle LO jeg har lavet til dato, da jeg altid skal ha smasket så meget på som muligt, men baggrundspapiret gør det ud for de detaljer, jeg ellers plejer at komme på.
Jeg har benyttet mig af de tips vi fik ved S. Meltesens grafikerkursus, så dette LO var nok ikke kommet til at se sådan ud, hvis jeg havde lavet det til skitsekonkurrencen.
Jeg har et ekstra billede i forstørret udgave af svanen (øverst til højre), og det skal jeg ha lavet på et andet stykke papir, så en anden dag kommer der en udgave 2.8 kommentarer:

piabau sagde ...

Et smukt og enkelt lo, ser godt ud med måden bogstaverne i titel er vendt på,og det er en god effekt med siv der fortsætter ud af billedet

Charlotte Ravn sagde ...

Whau hvor er det flot Dorit og sikke nogle flotte billeder af svanen!

Susanne Meltesen sagde ...

Hvor er det blevet lækkert, Dorit. Der er en rigtig go' effekt, du har fået frem i overskriften og sivene, der fortsætter ud af billedet.
Og nogle sk*ide go'e billeder, du har fået taget...

Dejligt, at du kunne bruge kurset til noget... ;o)

Majer sagde ...

Flotte billeder du har fået taget. Og et godt forslag til brug af min skitse. Det er nogle dejlige matrialer du har brugt.

Jannet sagde ...

Rigtig flot layout, super flotte billeder

Karin sagde ...

Super flot Lo Dorit. Smukke farver og tekst sedlen osv :-)

charlotte sagde ...

Sikke nogle smukke billeder! WOW hvor er hele LOet bare NYDELIGT. Dejlige farver, meget roligt at se på - helt gennemført! 10 stjerner herfra!! :-)

Anne Bente sagde ...

åhhhh hvor er det dog flot :)