lørdag den 12. april 2008

I tråd med tiden

I denne uge fandt jeg på min indkøbstur i Netto denne lille æske med lækkert broderegarn. Det er jo lige noget, vi kan bruge til vores scrap, både til isyning af knapper og broderi på LO'erne, meeen jeg stod længe med æsken i hånden og tænkte, at jeg vel hellere måtte være fornuftig for en gangs skyld... købte den altså ikke. Men hele døgnet efter hev og sled æksen i mine tanker, så næste dag måtte jeg bare af sted i Netto igen. Da jeg kom hen til hylden var den gabende TOM !!! Chok... Men da jeg havde sundet mig lidt over det og kigget lidt rundt på de andre hylder, så jeg heldigvis at resten af partiet af æsker, de få der var tilbage, var blevet flyttet op på øverste hylde og havde fået et meget lille og smalt rum. Pyyyyh, heldigvis. Så købte jeg også 2 æsker, for der er jo altid nogen, der vil dele.
Men er den ikke lækker den æske, 100 dukker (hedder de vist) i alt, 2 af hver farve. Juhu, nu skal der broderes og sættes knapper i !Og så sniger der sig lige et billede ind fra i forgårs, hvor det var så tåget, at vi knapt kunne se hegnet ovre på den anden side af vejen. Men smukt var det, at solen stod bag al tågen, og ventede på at "brænde" den af !


3 kommentarer:

Kirsten Gro sagde ...

Det var da noget af en gyserhistorie :-) Tænk hvis der ikke havde været mere!!Ja jeg kender det der med at være fornuftig, den holder ikke længe :-)

Charlotte Ravn sagde ...

Haha jeg kan lige se for mig, hvordan du lå og vendte og drejede dig hele natten af bar' skræk for, at du ikke kunne få fat i det mere! Nogen gange skal man bare slå til og blæse på fornuften lol!

Majer sagde ...

Uha... sådan en æke var jeg også hoppet på, hvis jeg havde set den. Der ser så lækkert ud, når der er så meget i mange farver :-) Det kunne bestemt også have holdt mig vågen om natten ;-)