søndag den 13. april 2008

Mit beskedne Conventionkøb.

På dette halvårs Convention fik jeg ikke købt alverden, da jeg egentlig ligger inde med en del scrapsager, som jeg synes skal bruges først... hæ-hæ, men det er jo ikke altid til at stå imod alle de fristelser, man kan komme ud for på Convention.
Så det blev til disse journalingsider og et enkelt ark til en hundeside, en lille journalingblok og en ny skalpel. Endelig fik jeg købt et ark klistermærker, som jeg ellers ikke er tilhænger af og aldrig bruger, men disse her er beregnet til krydstogt, så jeg regner med at kunne bruge lidt af dem til mit Nilkrydstogt-album.

Dette her er jo simplethen MUST-papir for mig !! Superlækre farver, fandt det hos Unikhobby. Ved da godt nok ikke om jeg har billeder til det, men det er jo en helt anden snak. Så må jeg bare ud og tage nogle fotos, der matcher disse farve.

Den her serie fra Basic Grey, faktisk så kraftigt som karton, er virkelig mums for en scrapper. Består af de papirer som ses + 2 ark med klistermærker, dels et med bogstaver og dels et med tilbehør i papirets mønster, Tuborg'ere, fotohjørner, tags, frames, anchers, pile mv. Købt hos Scrapbookfun.
Jeg har rigtig siddet og mærket på den lækre kvalitet og sat arkene op i hånden som et spil kort. Spurgte så min gemal, om han ikke synes, det er noget lækkert papir. Han lettede et splitsekund blikket fra den bærbare og sagde blot: "jow", og så blev der ikke talt mere om det. Mænd har simpelt hen ikke flair for lækkert papir.
Endelig fik jeg købt 2 gange clearstamps, en med tre små blomster og en med journalingfelter, sidstnævnte som gave til min kollega og medscrapper, som havde ønsket sig sættet af mig i fødselsdagsgave.
Det var de køb, men der venter jo nok også nogle fristelser til Scrapevent om 14 dage !

3 kommentarer:

Kirsten sagde ...

Savle-savle, - lækre sager du har købt. Ja, jeg kan godt se, at papirserien med de blå farver er et "must have", når man er dig HI-HI...
Sagerne på det øverste billede viste du mig på convention, krydstogt-stickersne er da helt perfekte til Jeres krydstogt :-)
Den BG serie havde jeg godt nok også kik på, men jeg tænkte, at jeg nok hellere måtte lade være, hvis jeg ikke ville have vrøvl med min bankdame HE-HE. Nej, pjat, det var nu nok gået med det da, men man må jo lære at begrænse sig ;-)

Cecilie sagde ...

Kender godt det med at købe noget papir, og så indse at man ikke liiige havde billederne til det. Men det er der da råd for. Ellers nogle rigtig lækre ting, du har købt, må man sige.

MH72 sagde ...

Det er da nogle rigtig lækre ting du har købt!
Og psssttt: Sort/hvid billeder passer til alt papir :-)