torsdag den 18. december 2008

Bånd, garn, Max og nisse

I dag fik jeg lækkert bånd og garn af HeidiC, og det kan jeg vist ikke få for meget af, ælsker bånd..Og så var det dagen, hvor Max mødte sin dyrlæge. Den gamle kat havde givet Max et riv under hagen, det blev til en byld, som der måtte skæres i. Samtidig blev han gjort kønsløs, så nu går han rundt og har ondt i begge ender. Men han er allerede på benene og har både spist og drukket, så han er ved at få det fint igen.
Nu skal jeg så bare have proppet penicillin i ham 2 gange om dagen i 8 dage !! Plus have fjernet tråde den 29.12., drænet regner jeg med selv at kunne fjerne på mandag.
Jeg gruer for regningen, jeg ved i hvert fald nok, hvorfor det hedder en dyr-læge !

Ikke at forglemme, så var det min tur til at trække en kalendergave ude på arbejde, og det blev denne nisse, tror det er en skovtrolds-hyldenisse, i hvert fald egner den sig godt til at sidde på en hylde el.lign.

5 kommentarer:

LaChris sagde ...

HA HA total herlig nissemand...straks værre med Max' t.....mand ! Som du dog kan beskrive det :O) Og jeg kan godt li din opfattelse af ordet dyrlæge !! Har selv lige været ned hos selvsamme og købe "nytårs-piller" til min hund...det var hundedyrt !

Dorit sagde ...

...det var altså julekuglerne, han fik kappet !!

Karina sagde ...

Nå arme Max med ondt i begge ender...
Lækre bånd du har fået.

Mutte sagde ...

Hvor er det er herlig julemand

Margit sagde ...

Halløj en herlig NISSEMAND... den er da for sjov...
Lækre bånd.
Hav en dejlig fredag.