lørdag den 6. december 2008

Opskriftsbog

Da mine to tøser ikke spiser kød har jeg tænkt mig at lave en opskriftsbog til dem hver, den ene er jeg halvfærdig med. Den anden bliver først færdig næste år, da Majken jo nok her den 01.01. rejser til Bolivia, og så har hun ikke brug for nogen opskrifter før hun kommer hjem.

Til de 4 første sider fik jeg sørme selv taget billederne af retterne, men de andre har jeg ikke nået, men jeg kan jo altid skifte ud, når jeg får det gjort.
... og så lige opskriften på fedtfattige havregrynskugler, dem kan man spise en mængde af uden at skulle på skrump efter jul, hi-hi !! Prøøøv dem !


.....
Og så lige en hemmelighed, endnu da, lige om skal vi hente noget et sted ikke langt herfra, et eksemplar til af noget, vi har i forevejen, men som vi godt kan huse endnu en af. Så tjek lige bloggen senere i dag !

7 kommentarer:

Charlotte sagde ...

Ihhhh hvor bliver den kogebog flot! Super god ide! :-) Det kan hun/de da kun blive glade for at modtage.
Du spurgte i forrige indlæge hvornår vi andre må åbne vores kalendergaver.
Altså, når jeg har dagvagt sørger jeg for at få klaret arbejdsdagen først, og når jeg kommer hjem derfra, så åbner jeg min gave - det er hyggeligt at vente på noget godt. Når det er weekend, eller jeg skal på aftenvagt, sørger jeg for at spise morgenmad og bade først - lige som dig. Og så har jeg god tid til at vælge dagens pakke. :-)
Fortsat god 6. december til dig.

Marianne sagde ...

Doritten det ser godt ud,jeg skal prøve om jeg kan lave knækbrød, ellers ringer jeg.Jeg må også se at blive færdig med min kogebog.
Forsat god Lørdag.

Mutte sagde ...

Hvor er den kogebog flot, genialt med små kuverter med gryn, kerner, krydderier mm. det ser rigtig godt ud. Venter spændt på hvad du skal hente (er det en hund eller kat !!!!)

Jeannette Lauridsen sagde ...

Det var da en super idé med sådan en hjemmelavet kogebog. Du har virkelig gjort noget ud af den. Super flotte billeder der er taget af retterne, og gode illustrationer.
Den må hun da blive glad for.
God 6 december til dig og din familie.

LaChris sagde ...

Hvor er det bare en super god idé...og det ser bare SÅ flot ud med de billeder af maden, og opsætninger og og og WAU !!! Din artiskokcreme skal jeg ha lavet..og også havregrynskuglerne :O) Hvad er det lige du skal hente...en hund..en kat..eller måske en nisse ? Ha en dejlig lørdag..se, nu bliver jeg jo nødt til at logge på senere i aften :O)

Karina sagde ...

Hvor ser den bog flot ud. Man får der helt lyst til at gå i gang med at lave vegemad, når det ser så lækkert ud.
Jeg gætter og gætter på hvad i skal have endnu en af. Har den fire poter måske ??? : )
Kigger ind senere... ; )

Pia sagde ...

Den bliver sørme flot og hvor er det en god ide, opkriften på havregrynskugler er skrevet ned ikke at jeg tror de er fedtfattige men jeg tror de smager super godt