onsdag den 17. december 2008

Krympet plast

Jeg har fået disse flotte aftryk af Annika, og jeg skal selv arbejde med dem, men er der lige nogen, der ved, hvordan man gør. Skal de i ovnen lissom cernit ?
Den øverste med englebørnene er færdiggjort.
Tusind tak Annika, jeg glæder mig til at bruge dem, når jeg ved hvordan man gør dem krympede !

7 kommentarer:

Pia sagde ...

Er spændt på hvordan man gør, jeg har lige købt nogle krympeplader men hvis det er magen til dem man købte i daginst. for 20 år siden så skulle de i en varm ovn men husker ikke hvor varm. Ha' en dejlig aften

Jeannette Lauridsen sagde ...

Sikke en lækker gave. Har prøvet det før, men kan ikke helt huske hvordan. Tror det er rigtigt hvad Pia skriver i sin kommentar herover.
Håber du finder ud af det.
Fortsat god aften.

LaChris sagde ...

Du kan vel bare smide dem i ovene sammen med brunkagerne :O) Nej, spøg til side..ingen hjælp at hente fra mig..håber dog at du finder "opskriften".

Karina sagde ...

Hej Dorit.
I ovnen med dem på sølvpapir ( blank side )130 grader i alm.ovn. Varmluft risikerer du, at de flyver rundt!
Jeg plejer selv og hele institutionen at give dem 160 grader ( min tålmodighed er ikke så stor )og så holde øje med dem. De krøller sig sammen og når de har rettet sig ud igen er de færdige.Farver du dem, skal det gøres på den ru side og denne skal vende opad i ovnen. Du kan med fordel lægge en flad metalting, f.eks en palet ( ellers en bog ) på lige, når de er kommet ud, altså meget hurtigt, da de køler hurtigt af.
Føler at det var en lang forklaring, men skriv til mig, hvis du er i tvivl ; )

Karin sagde ...

Jeg har varmet dem med min varmepistol (holder lige fast med en pincet)og det virker da fint. Husk at farvelæggge dem INDEN du varmer og hvis du skal ha huller til en snor, skal det også gøres inden de varmes.Hullet skal være godt stort for det krymper jo også. Held og lykke :-)

Margit sagde ...

Sikke klog men bli'r her på blog-rundfarten ;-)
Ser spændende ud... spændt på at se resultatet =0)
God dag.

Curly sagde ...

Jeg elsker også a lege med krympeplast.... Man kan med fordel finde stempelmotiver rundt omkring på nettet. Jeg forstørrer dem op, printer ud og tegner dem op på krympeplasten og farvelægger og så har jeg de lækreste embellishments :)