tirsdag den 2. oktober 2007

Besøg af Gitte NissenI aftes var der besøg i Heidis scrapkælder af Gitte Nissen fra USA. Hun kommer til konvention på lørdag, og der var arrangeret et for- kursus i minialbum (20x20) i skrappe farver for 7 scrappiger. Det tog ca. 4 timer at lave det. Jeg synes der var mange gode idéer, jeg kunne bruge til mine LO'er, men jeg ville nok vælge nogle andre farver, måske et i sort/hvid/grå/rødt eller i blå/grønlige farver.
Gitte havde også et eksemplar med af det minialbum, der er på programmet på lørdag, og jeg kan godt love, at det er flot (15x15), så der er noget at glæde sig til.
Her er eksempler på 6 af de 20 sider, vi lavede. Matterne er klistret på og gjort klar til billedet, som så må skæres til, så det passer til matten, som er 10x15 cm.


1 kommentar:

Kirsten sagde ...

Uha, det er ski' nogen skrappe farver, men jeg har godt hørt, at det vist er trenden i den kommende tid. Jeg foretrækker nu nogen lidt mere afdæmpede farver (har måske noget med alderen at gøre???..hm), men selve "skabelonen" til et sådant mini-album er jo kanongod.