søndag den 7. oktober 2007

Dagen derpå...


Billedet er taget lørdag morgen kl. ca. 8.30, lige inden jeg kørte til convention. Solen skinnede i alle dugdråberne i edderkoppernes guirlander ude i indkørslen, en rigtig skøn efterårsmorgen.
.....
Så fik vi overstået Convention oktober 2007, og den forløb planmæssigt. Vi var 160 tilmeldte, men da der var 10 kuverter tilbage, har vi nok kun været 150. Det hele gik stille og roligt, og mens nogle scrappede, var nogle på kursus, nogle handlede, nogle snakkede og hyggede. Der var 9 stande, hvor vi kunne købe det vi manglede, eller det vi ikke kunne huske vi egentlig havde hjemme på hylderne. Det har nok været den convention, hvor jeg har brugt allermindst, under 100 kr til scrapting, men så blev jeg også fristet til at købe for 40 kr. amerikansk lotteri (vandt 0), og så brugte jeg lidt til fortæring. Nå, ja, så købte jeg jo lige 10 acrylbakker til mit karton, det er ordnet i farver i dag og lagt på bakke, og nøj hvor ser det flot ud. Tror jeg skal have 10 bakker mere til mit papir. Og så har jeg også bestilt Heidi Swapps bog, den som var Sallys præmie på hendes kursus.
Næste konventon er 5. april 2008, der er efter forlydener fra pålidelig kilde allerede meldt 26 til.
Desuden er der Gislev-friskolescrap den 3. november, max. deltagere 24. Det koster 50 kr. for at scrappe fra 9-19 inkl. rundstykker ved ankomst. Vi har selv frokosten med og aftensmaden købes på den lokale grill. Det har vi holdt vist 4 gange før, og det er også mægtig hyglig, der kommer de mest aktive scrappere fra Jylland.

1 kommentar:

Kirsten sagde ...

WAUW, jeg skal love for, at der er sket noget her på bloggen :-)

Smukt, smukt billede du har fået taget.

Hvis det kan trøste dig, så vandt jeg heller ikke noget på lodderne, jeg havde jo ellers satset på at Cricutten skulle blive min :-/