mandag den 22. oktober 2007

Så gik den weekend...

Vi var i sommerhuset lige fra fredag aften til søndag eftermiddag. Det var herligt vejr om søndagen, så jeg fik da ordnet lidt i haven med at sætte forårsløg og plante lidt stedsegrønt, plukket slåen til nogle venner, som gerne vil have dem til julesnapsen. Nu bliver det heldigvis tidligt mørk, så man kan tidligt komme igang med scrapningen, for jeg havde selvfølgelig scrapsagerne med, scrappede faktisk lørdag aften og hele søndag formiddag, blev færdig med 2 påbegyndte LO'er og fik 2 lavet fra bunden.

Jeg har det sådan, at nogle LO'er er jeg helt tilfreds med, mens andre ikke rigtig vil lykkes, og så må de jo blive som de gør. Er mest tilfreds med kaptajn-LO'et, er ikke så tilfreds med det med poolen, fordi der er ubalance i det... måske burde jeg se at få lært at lave de skitser ...


Jeg scrapper for tiden billeder fra Egyptensferien, for det skal jeg se at blive færdig med, mangler dog endnu mere end halvdelen. Så ser frem til de mørke efterårs- og vinteraftener.

1 kommentar:

Kirsten sagde ...

Kanon flotte LO'er. Så jo nogen af LO'erne på Convention.

Er vild med dit farvevalg på alle LO'erne, og alle de mange små detaljer du har med. De små dromedarer er bare rigtig nuttede.