onsdag den 31. oktober 2007

Hjem over kirkegården

I går da jeg fra arbejde gik hen til bilen via kirkegården skinnede solen dejlig efterårsagtigt. Der står en japansk løn ved indgangen og når solen skinner fra en bestemt vinkel gennem de røde blade, er det bare et flot syn. Så bestemte jeg til morgen, at jeg ville tage mit camera med på arbejde, for at tage en flot billede af det træ. Netop i dag var det meget overskyet, men jeg tog nu alligevel nogle billeder. Så må jeg tage dem om næste gang solen skinner, for jeg må have taget et billede af mit yndlingstræ netop i det efterårslys.4 kommentarer:

Moster Olivia/Pernille sagde ...

Hej Dorit

Dine billeder fra kirkegården har været en god inspiration og jeg har idag taget billeder i Eventyrhaven. Jeg var på vej ind til byen med en veninde og vi gik igennem haven. Det blev til et par rigtig flotte efterårsbilleder. Tak for inspirationen!!

Dorit sagde ...

Tænkte ikke på at de billeder kunne være til inspiration, men det var da kun godt.
Og netop i dag var det strålende solskin, og jeg havde mit camera med på arbejde igen og skulle da lige ha' det perfekte billede, men så var der selvfølgelig 2 der havde slået sig ned på bænken lige ved, og så synes jeg ikke, jeg kunne hoppe rundt og knipse. Det var 2 unge mennesker, der havde gang i noget med flasker, så tænkte, de ikke havde lyst til at blive forstyrret. Så jeg håber på snart endnu en solskinsdag.
Men ellers god idé Pernille. Der er utrolig smukt på kirkegårde, kan især godt li' de små minitræer, der findes i "minihaverne".

Kirsten Gro sagde ...

MEGET smukke billeder du har taget! Nu skal du ikke vente for længe med at tage nye, for det går stærkt med at bladene rasler af træerne.

Dorit sagde ...

Lige nøjagtig Kirsten, da jeg gik forbi træet i dag, var der nærmest ikke et blad tilbage, så jeg var godt nok heldig i søndags. Har samlet 3 blade op, som skal presses og bruges til et LO, hvis der skal laves så'n et en dags tid.
D.