søndag den 15. juni 2008

2 dages scrap-arbejde

Ja, så fik jeg da lavet et par LO'er til sommerhusscrap, det 3. gjorde jeg færdig til formiddag, inden vi kørte hjem fra sommerhuset og et 4. er på vej (rødt !)
Underligt nok, så er de holdt i blå alle 3, hmmm, tror jeg skal prøve at undgå alt blåt papir/karton/pynt næste gang jeg er på ude-scrap, ha-ha, så får jeg nok ikke lavet en døjt.
Det første er med et foto af mine 2 nye krus, som jeg er helt vild med, fik dem af Majken til min fødselsdag. Som det fremgår af teksten er de håndlavet i Equador og solgt gennem fair tradebutikkerne. Fås også i små skåle.
Fik faktisk også 2 krus af Merete, det bliver der også en LO af en dags tid.
Næste LO er med fotos af nogle døre, taget på den græske ø Santorini, hvor vi holdt ferie i 2004. Det er en superdejlig ø med en spændende historie og natur, og da vi ikke rigtig synes vi blev færdig med den ø dengang, har vi igen booket billet derned, og jeg glæder mig helt vildt til at komme derned igen. Denne gang skal vi bo på Hotel Kamari Beach, som ligger lige ud til strandpromenaden med alle dens butikker og restauranter, og der er ca. 10 meter til vandet, herligt.
Sidste LO er lavet med billedet af svanen, som jeg tidligere har lavet et LO med, det var vist efter en af skitserne fra sidste convention.

7 kommentarer:

Kirsten sagde ...

Ejjj, jeg er slet ikke misundelig ;-D
Måske jeg kan være i din kuffert, når I skal til Santorini.... ;-)

Jeg har også sagt til B. at vi nok burde derned en gang, men ikke så længe vi har Cæsar.

Det er 3 super flotte LO'er du har lavet. Jeg er specielt vild med LO't med krusene, det er virkelig flot med de farver, og fair trade er altså en god ting.

De 2 små fugle, der er på LO'et med dørene er bare så nuttede, - det er et stempel, ik'?

Utroligt, at du har nået så meget, meget af tiden er jo nok også gået med skræppen :-)

Pia sagde ...

super flotte loer med rigtig mange fine detaljer, kan godt forstå du glæder dig til september, de græske øer er så skønne

Karin sagde ...

Du er jo bare en "blå" pige Dorit, og du er fantastisk til at bruge den farve :-)
Lækre krus!!

Dorit sagde ...

Kirsten: fuglene er rub ons, købte dem da vi var i Sverige. Der er også små huse og træer på samt andet krims-krams.

Christina / LaChris sagde ...

Nej hvor ser det bare godt ud, med alle de blå nuancer !!! Virkelig nogle flotte og stemningsfulde LOer...jeg er især vild med det med krusene :O)

Kirsten Gro sagde ...

Øjhh jeg er specielt vild med det LO med krusene. Pragtfulde farver!
Du er blevet tagged.

Anne Bente sagde ...

ejjjj så flotte loer du hat lavet, svanen er jo bare flot :)