søndag den 29. juni 2008

Bidrag til Kirsten Gros scrap-venindebog

Kirsten Gro har bedt nogle scrappere om at besvare 29 stk. spørgsmål a la de venindebøger vi udfyldte, da vi gik i skole, bare som LO'sider, som hun vil samle i et album.
Jeg har fået lavet disse 2 sider.
Har dog lavet siderne om en gang, da jeg havde skrevet spørgsmålene på felter som svarene, men der var slet ikke plads til så mange. Så fandt jeg på at skrive spørgsmålene på strimler og udnytte pladsen på denne måde :Du får garanteret et rigtig fint venindebogs-album, Kirsten.
Rigtig god idé og supersjovt at lave, man kommer jo uvilkårligt til at tænke på dengang man var teenager, sikken en forrygende tid !

10 kommentarer:

Anne Bente sagde ...

hvor er det bare flot, rigtig god ide :)

Majer sagde ...

Ej for fanden Dorit. Det er bare en sindsyg god måde, du har fået det hele med på. Jeg arbejder stadig på mit... har ikke helt knækket koden, til hvordan jeg skal sætte det op. Men det lykkes vel på et tidspunkt :-)

Kirsten sagde ...

Jamen det er jo en genial måde at løse opgaven på ;-)
Efter du fortalte om projektet var jeg ret spændt på at se hvordan du lavede siderne.
Super flot arbejde.

Susanne Meltesen sagde ...

Er du sindsyg, hvor er det flot, og en vild go' idé at få plads til så meget tekst...
Godt gået...!!!

Jeannette Lauridsen sagde ...

Hvor er du bare super god til at scrappe. De er godt nok flotte dine sidste værker. Jeg er stadig helt ny inden for denne verden, og der er jo tusinde forskellige måder at scrappe på. Glæder mig til at se flere af dine værker. Skriver dig lige på min liste over bloggere.

Susanne sagde ...

Det er bare super flot lavet, og vildt skønne detaljer med entre´billetterne og avisudklip. Jeg er ikke blevet færdig med mit, så nu må jeg hellere gå i gang igen.

charlotte sagde ...

Hold da k.... hvor er det godt!! Har da aldrig set så fedt et LO! Nøøøj altså. Denne skal HELT SIKKERT liftes når jeg får tid til det. Elsker det hele. Virkelig gennemført og meget lækkert.!! :-)

MH72 sagde ...

WOW det er godt nok flot lavet - og super godt fundet på!
Jeg er ikke kommet igang med mit endnu... har ikke fundet ud af hvordan jeg vil sætte det op. Håber at ideen kommer snart (gerne meget snart, tak!)!!!

Else sagde ...

Det er helt vildt flot og godt funde på. 10*

Anonym sagde ...

veldig interessant, takk