torsdag den 12. juni 2008

Sommerhusscrap IV og hestekamel

Så er der igen dømt sommerhusscrap, på lørdag går det løs ovre i reservatet på den lange ø i Storebælt. Vi, 5 scraptosser, samles for 4. gang (eller er det 5., hmmmm, hjælp mig piger) til en gang heldagsscrap. Jeg har lige stået og lavet frokostret, laksemousse, og aftensmaden har vi bestemt skal foregå i den nyligt åbnede Lohals Kro, eller måske friture fast og take away food fra Lohals Camping. Vi får se, hvad maven skal overraskes med, når vi måske er blevet sultne nok.
Og som sædvanlig forventer jeg, at der medbringes friske rundstykker til det ost og marmelade jeg har købt. Så gi'r jeg kaffe og juice til morgenkomplet'en og snalder ved scrapbordet, så der er lidt at styrke sig på undervejs.
Desværre ser vejret ikke alt for lovende ud, så vi må nok, som sidste gang, indrette et soveværelse til spisestue, det kræver lidt omrokeren med køjerne, men det tager vi med godt humør, for spises skal der jo indimellem !
-------
Siden sidst har der jo været budt til rund fødselsdag-s-damefrokost, da en af scrappigerne fik en 5-tal foran. Jeg var bestilt at tage et par fotos ved begivenheden (det blev vist til omkring 50-60 stykker).
Festlokalet var et lånt samlingsrum i en børnehave, og omgivelserne er naturligvis præget af børnenes kreationer. Da jeg skulle forevige disse 2 gæster, sneg der sig en storsmilende hest med i baggrunden, den var simplet hen ikke til at komme uden om ! Selvom det er de 2 damer der skulle tages billede af, er det lissom hesten, der stjæler "hele billedet" !!!

Egentlig var det vist en hestekamel, den havde i hvert et par pukler på ryggen.

7 kommentarer:

MH72 sagde ...

Ha' en rigtig god weekend - det er bare så skønt med scrap fra morgen til aften :-)

Karin sagde ...

Ahh det lyder vildt hyggeligt :-)
Ha en god tur.

Kirsten sagde ...

HE-HE, - herligt "hestegrin" ;-D

Kan I nu have en super hyggelig scrap week-end. Glæder mig til at se, hvad I får produceret, hvis det hele da ikke går op i hygge og snak. :-)

Pia sagde ...

Ja det må siges at være en storsmilende hest der vil frem.I må have en rigtig hyggelig scrapweekend

Anne Bente sagde ...

lyder bar hyggeligt ha en god tur :)

Christina / LaChris sagde ...

Jeg var da sikker på, at I skulle ha' pølser...keeeend den på knækket !Håber at I havde en skøn scrappedag. Uh, der er så hyggeligt på Langeland. Skøn Hestamel for øvrigt :O)

Susanne Meltesen sagde ...

Aarrhhh - håber, I havde en rigtig dejlig weekend og fik lavet andet end at "svadre" al tiden væk - det ville jeg aldirg have gjort... LOL